Luottavaisin mielin kauden avausotteluun
21.11.2019 21:33 Uutiset / Pääsivusto

Esa Oksanen johdattaa keräläiset Varkauteen luottavaisena.

Bandyliigan avauskierroksen ottelut pelataan Mikkelissä ja Varkaudessa. Bandyliigan valmentajat ovat nostaneet porilaiset sarjan ”mustaksi hevoseksi”.

Narukerän edustusjoukkue vahvistui kauden alla kolmella uudella pelaajalla. Joukkue sai riveihinsä uusina pelaajina kaksi venäläistä pelaajaa, kun kolminkertainen maailmanmestari Rinat Shamsutov sekä Aleksei Gorokhov liittyivät joukkueeseen. Joukkue sai myös toivotun paluumuuttajan Jaakko Hyvösen palattua Jyväkylästä Suomen mestarina takaisin Poriin.

Narukerä avaa kautensa WP-35 vastaan perjantai-iltana. WP-35 uusi valmennuksen tulevaksi kaudeksi, kun joukkueenjohtajana aiemmin toiminut Ilkka Hoffrén otti valmennusvastuun yhdessä aikanaan Suomen parhaisiin maalivahteihin kuuluneen Jorma Saastamoisen kanssa. WP-35:n joukkueessa on porilaisten tapaan kaksi venäläistä pelaajaa. Varkautelaisten peliä pyörittävät ve­näläisvahvistukset Aleksandr Gavrilov sekä vähän ylempänä keskikentällä pelaava Vladimir Druzhkov. Heistä Gavrilov oli kaudella 2016–17 yksi parhaista liigapelaajista ja halusi nyt palata tulevaksi kaudeksi Varkauteen. Druzhkov aloittaa Varkaudessa toisen kautensa peräjälkeen. WP-35 vahvuudeksi onkin nostettu keskikentän pelaaminen.

Kapteeni Esa Oksanen lähtee tulevan viikonlopun otteluihin innolla.
- Lähdemme voittamaan jokaista ottelua ja erityisen tärkeää onkin pyrkiä tällä kaudella säilyttämään peräkkäisinä päivinä olevissa otteluissa tasaisuus. Tällöin korostuu niin fyysiset kuin henkisetkin ominaisuudet. Fyysisesti jaksamme kyllä painaa ja henkisellä puolella olemme yhdessä nyt hyvällä matkalla. Olen positiivisella fiiliksellä kauden alla ja lähdemme hakemaan heti avausvoittoa Kämäriltä.

Pari viikkoa sitten Narukerä kohtasi Suomen Cupin lohkovaiheen taistossa varkautelaiset ja ottivat hienon 3-1 voiton ottelusta.

Ensimmäinen kotiottelu pelataan Amiko-areenalla sunnuntaina 24.11 klo 13.00, kun vastaan astuu Botnia.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat