Narukerä aloittaa uuden hallijääpallo- ja luistelukoulun TVO:n tukemana.

Ensimmäiset harjoitukset ovat Porin harjoitusjäähallissa maanantaina 4.9.2023 kello 17-18.

Harjoitukset jatkuvat maanantaisin kello 17-18 marraskuun 15. päivään saakka.

Luistelu- ja jääpallokoulu on tarkoitettu kaikille 5 - 9 -vuotiaille lapsille.

Tapahtumakauden (4.9. - 15.11.2023) hinta on 20 €/lapsi

Pakolliset varusteet: luistimet, kypärä ja iloinen mieli

 Paikkoja 25

Keräjengi on jääpalloseura Narukerän opetushallituksen tukema liikuntaryhmä 10-15 -vuotiaille liikunnan ystäville. Keräjengi on tarkoitettu lapselle ja nuorelle, joka haluaa liikkua ja pelailla, mutta ei sitoutua kilpailutoimintaan. Keräjengissä liikutaan monipuolisesti sisällä ja ulkona eri liikuntamuotojen ja pallopelien parissa eri lajeja kokeillen. Harrastusmaksu pyritään pitämään sellaisena, että se ei nouse esteeksi osallistumiselle.

Keräjengi on tauolla kesän ajan, ja toimintaa jatketaan alkusyksystä. Ryhmään otetaan 25 liikkujaa, ja tällä hetkellä siinä on tilaa uusille tulijoille. Syyskauden osallistumismaksu on 40 € ja kevätkauden 50 €.

Lisäinfoa Keräjengistä osoitteesta kerajengi@porinnarukera.fi

 Paikkoja 25

Keräjengi on jääpalloseura Narukerän uusi opetushallituksen tukema liikuntaryhmä 10 -15 vuotiaille liikunnan ystäville. Keräjengi on tarkoitettu lapselle ja nuorelle,  joka haluaa liikkua ja pelailla, mutta ei sitoutua kilpailutoimintaan. Keräjengissä liikutaan monipuolisesti sisällä ja ulkona eri liikuntamuotojen ja pallopelien parissa eri lajeja kokeillen. Harrastusmaksu pyritään pitämään sellaisena, että se ei nouse esteeksi osallistumiselle.

Treenikertoja on kaksi viikossa. Maanantaisin on vakiovuoro Porin Lyseon salissa ja toinen vuoro on loppuviikosta, paikka voi vaihdella. Vetäjänä toimii PT Matti Ahonen. Ryhmään otetaan aluksi 25 liikkujaa. Jos ryhmään on enemmän tulijoita, seura pyrkii muodostamaan toisen ryhmän.

Syyskauden osallistumismaksu on 30 € ja kevätkauden 50 €.

Lisäinfoa Keräjengistä kerajengi@porinnarukera.fi