Narukerä Open
SeuraJulkaistu: 15.08.2023 20.23

Narukerä Open

Tenniksen Narukerä Open pelattiin viime lauantaina Isomäen tenniskeskuksessa. ATP-pisteitä ei ollut jaossa, mutta palkintoarvoltaan turnaus oli 40 euroa eli yksi kuluvan vuoden suurimpia tennisturnauksia Porissa.

Kaksinpelin mestari oli Juho Pekka Mikola. Voittajan selviämiseen tarvittiin maalikameran kuvaa, kun finaalilohkossa Mikola, Ville Karhu ja Tapio Neva päätyivät tasapisteisiin. Mikolalla voitettujen ja hävittyjen geimien suhde oli kuitenkin paras.

Mikola on Loimaan Tennisseuran kasvatti, ringettevalmentaja ja Kankaanpään Seudun päätoimittaja, jolla on normaalisti tapana harrastaa liikuntaa kaksi kertaa päivässä, mutta lepopäivänä vain yhden kerran.

Nelinpelissä mestaripari oli Allan Lindeman – Heikki Tyynysniemi.

Turnaukseen otti osaa 18 pelaajaa. Meritoituneista jääpalloilijoista mukana olivat muun muassa viime keväänä pelaajauransa Suomen mestaruuteen päättänyt Esa Oksanen, parikymmentä kautta Narukerää liigatasolla edustanut Tommi Heikkilä sekä vuoden 1999 Suomen mestarijoukkueen kapteeni Tomi Leivo.

Loppujärjestys

Kaksinpeli: 1) JP Mikola, 2) Ville Karhu, 3)Tapio Neva, 4) Sami Salminen, 5) Petteri Haapanen, 6) Kalle Karhu, 7) Esa Oksanen, 8) Niklas Haavisto, 9) Tomi Leivo, 10) Janne Toivonen, 11) Teemu Elo, 12) Tommi Heikkilä.

Nelinpeli: 1) Allan Lindeman - Heikki Tyynysniemi, 2) Risto Ojanen - Janne Laine, 3) Pertti Niittynen - Arto Vitika.

Narukerä Open -tennisturnaukseen osallistui 18 pelaajaa.

Nokialla asuva Juho Pekka Mikola tuli, näki ja voitti.

Viime vuoden mestari Ville Karhu jäi nyt hopealle.

Vuoden 2020 finalisti Tapio Neva sijoittui tällä kertaa kolmanneksi.

Nelinpelin voittajapari Heikki Tyynysniemi - Allan Lindeman oli sopiva yhdistelmä kokemusta ja nuoruutta.

Hopea ei ole häpeä. Nelinpelimestaruuden karkaaminen ei syössyt Risto Ojasta ja Janne Lainetta murheen alhoon.