Aleksi Vihtilästä uusi päävalmentaja!
SeuraJulkaistu: 31.03.2023 12.35

Aleksi Vihtilästä uusi päävalmentaja!

Aleksi Vihtilä on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Narukerän kanssa. Aleksi toimi mestaruuteen johtaneella kaudella edustusjoukkueen valmentajana, mutta ottaa nyt päävastuun. Seuran puheenjohtaja Jani Raukko kommentoi sopimusta seuraavasti:

”Hieno asia, että saatiin Vihtilän kanssa sopimus tehtyä nopealla aikataululla. Sopimus kuvastaa ajatteluamme jatkumosta. Vihtilä haluaa auttaa nuoria pelaajiamme kehittymään ja tuo erittäin hyvällä analyyttisella otteella oman uudenlaisen lisänsä opittuun ja kehittyvään Narukerälaiseen pelitapaamme.”

Aleksi ottaa päävalmentajan pestin vastaan innokkaana: ”Päävalmentajapesti oli tällainen luonnollinen jatkumo viime kauden jälkeen ja kun kotoakin tuli tukea ”harrastuksen” jatkamiselle, niin päätös oli helppo. Koko seurassa on hieno ja positiivinen draivi päällä."

Urheilullisuus ja ammattimainen asenne tukee nuorten pelaajien kehitystä.

"Tulevina vuosina on tärkeää ylläpitää pelaajien ammattimaista ja urheilullista asennetta yllä, jossa erittäin tärkeänä osana on erinomainen fysiikkavalmennuksemme sekä Isomäen urheilukeskuksen tarjoamat huipputason harjoitusmahdollisuudet. Pelifilosofiaamme emme varmasti tule tekemään isoja muutoksia. Nuorten pelaajien kehittäminen on aina ollut Narukerän arvoissa. Viime vuosina on seurassa tehty näiden asioiden kanssa erinomaista työtä ja siitä jatketaan," toteaa Vihtilä.

Tulevan kauden tavoitetta kysyttäessä, paukahtaa Vihtilän vastaus kuin tykin suusta: "Kun kilpasarjaan osallistutaan, niin tavoitteena on mestaruus.”

Lisää sopimusuutisia tulossa, joten pistäkää Narukerän tilit tiiviiseen seurantaan. ❤️💙