Puheenjohtajan ajatuksia menneestä ja tulevasta
SeuraJulkaistu: 25.03.2023 13.33

Puheenjohtajan ajatuksia menneestä ja tulevasta

Kulunut kausi 2022-2023 oli seuralle kaikin puolin loistava. Jatkoimme vahvaa panostusta juniorityöhön, mistä hyvänä esimerkkinä toimi matalan kynnyksen harjoitusmahdollisuuksia tarjoavan Keräjengin perustaminen.

Hienosta juniorityöstä kertoo myös edustusjoukkueen mestaruus. Kerä koostuu nyt ja jatkossakin pääosin omista kasvateista lisättynä muutamalla täsmähankinnalla. Tulevan kauden suunnitelmat ja edustusjoukkueen sopimusneuvottelut ovatkin jo täydessä vauhdissa.

Seuran päätavoite kaudelle 2023-2024 on junioripelaajien määrän kasvattaminen kaikissa ikäluokissa. Uuden yhteistyökumppanin avulla pääsemmekin tarjoamaan mahdollisuuden jo syyskuussa jäähallissa alkavaan jääpallokouluun. Olosuhteiden parantaminen on seuran pitkän aikavälin päätavoite, jotta pystyisimme tarjoamaan pidemmän harjoituskauden ja enemmän jääaikaa nuorille.

Edustusjoukkueen osalta päätavoite on saada hieno finaalitapahtuma uudestaan Poriin. Finaaliviikolla ja sen jälkeen oli hieno seurata, kun koko Pori oli mukana Narukerän matkassa!

Lopuksi haluan vielä kiittää kaikkia seuran junioreita, pelaajia ja talkoohenkilöitä sekä tietenkin vanhempia, jotka ovat tuoneet lapsensa hienon harrastuksen pariin. Pidetään jatkossakin seuran lippu vähintään yhtä korkealla.

Haluan kiittää myös kaikkia yhteistyökumppaneitamme mahtavasta yhteistyöstä kauden aikana. Narukerä tekee kaikkensa, jotta yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa hyvänä molemmin puolin. Viimeiseksi haluan kiittää Porin Kaupunkia, joka hyvällä yhteistyöllä mahdollisti finaalin järjestämisen Porissa.

Nyt suunnataan katseet nälkäisenä tulevaan ja aletaan valmistella kautta 2023-2024 niin junioreiden kuin edustuksen osalta.

Kiitos ja kumarrus! ❤️💙

Jani Raukko,

Puheenjohtaja

Narukerä ry