Tärkeitä ohjeita yleisölle!
SeuraJulkaistu: 10.03.2023 10.34

Tärkeitä ohjeita yleisölle!

Oletko tulossa lauantaina jääpallofinaaliin? Tässä muutamia käytännön ohjeita, joita noudattamalla katsojakokemusta on mahdollista sujuvoittaa.

1. Ässien peli alkaa jäähallissa kello 16 ja jääpallofinaali tekojääradalla kello 19.30. Urheilukeskuksen pysäköintialueiden ruuhkautuminen on asia, mitä ei voida välttää. Huomioi tämä. Tule ajoissa paikalle ja varaudu siihen, että pysäköintipaikkaa ei löydy ihan tekojääradan vierestä. Urheilukeskuksen alueella on liikenteenohjaus.

2. Sisääntuloon on käytössä kolme porttia. Ennakkolipun ostaneet pääsevät sisään Raumantien puoleisestä päätyportista. Lippuja myydään Narukerä-talon viereisellä portilla sekä jäähallin puoleisella portilla.

3. Portit aukeavat 2 tuntia ennen ottelun alkua eli kello 17.30.

4. Jos haluat välttää jonotusta tekojääradalle saapuessasi, osta ottelulippu etukäteen. Ennakkomyyntipaikat: Ratsula (Antinkatu 17, 3. kerros) ja ravintola Rattis (Yrjönkatu 27). Ratsulan aukioloajat: pe klo 11-18, la klo 10-16. Rattis pe-la klo 11-24. Ennakkoliput ostettavissa lauantaihin klo 16 asti molemmista paikoista. Jos ostat pääsylipun vasta portilta, kannattaa tulla ajoissa paikalle.

5. Pääsylippujen hinnat: pääkatsomo 25 euroa (LOPPUUNMYYTY), muut katsomot 20 euroa. 6-12-vuotiaat lapset 10 euroa. Alle 6-vuotiaat ilmaiseksi. Narukerän juniorit pelipaita päällä ilmaiseksi.

6. Tekojääradalla myydään makkaraa, kahvia, fanituotteita yms. neljässä eri myyntipisteessä. Lisäksi on anniskelualue. Kaikissa myyntipisteissä käy maksuvälineenä myös pankkikortti, mutta käteismaksu nopeuttaa maksutapahtumaa ja pienentää jonotusaikoja. Suosi siis käteismaksua, jos mahdollista.

7. Pertti Ratsula -VIP: kello 17:30 alkaen teltassa esiintyy Duo kulmalyönti, lisäksi kuullaan otteluennakot valmentajilta. Ruokailu teltassa alkaa klo 18:00. Teltasta siirtyminen pääkatsomoon ennen pelin alkua. Teltasta ei pysty seuraamaan ottelua.

8. Järjestäjillä on lupa ottaa finaalitapahtumaan 3000 henkeä. Virallinen vahvistus tulee vielä perjantaina 10.3.2023 klo 16:30 katselmuksen jälkeen. Parhaat paikat viedään joka tapauksessa ensin, joten tule ajoissa paikalle.

9. Pohjakuvaan on merkitty portit ja poistumistiet erikseen. Kuitenkin kaikki portit toimivat myös poistumisteinä tarvittaessa.


10. Laita punaista päälle ja lämmintä alle. ❤️💙

Tervetuloa finaalitapahtumaan koko seuran puolesta!