Kapteenit kohtaavat!
SeuraJulkaistu: 07.03.2023 13.40

Kapteenit kohtaavat!

Vuoden 2004 jääpallon maailmanmestarit Ville Aaltonen ja Kimmo Huotelin johdattavat kapteeninnauhat kädessään joukkueensa lauantaina finaaliin Amiko-Areenalle. 🏆

Mikkelin Kampparit voitti Bandyliigan runkosarjan ja Narukerä taas ylemmän jatkosarjan, joten voidaan todeta, että kaksi parasta ja tasaisinta joukkuetta kohtaavat finaalissa.

”Pitkä valmistautuminen takana ja lauantaina päästään pelaamaan mestaruudesta kotiyleisön edessä. Finaali-viikko on hienoa aikaa ja joukkueena nautitaan siitä. Kiinnostus kaupungilla tuntuu olevan kovaa ja seura on rakentamassa hienot puitteet kauden huipentumalle. Kamppareiden Kimmo Huotelinin kanssa sovittiin jo alkukaudesta, että finaalissa tavataan, joten yllätyksenä tämä ei tullut. Taitaa muuten olla Kimmon upean uran viimeinen ottelu. Respect! Kampparit on hyvä joukkue, mutta saavat olla todella hyviä, jos meidät meinaavat lyödä. Toivottavasti yleisö löytää Amiko areenalle, maalaa katsomon punaiseksi ja tukee meitä matkalla unelmaan. YHDESSÄ. AINA. KERÄNATION" ,pohtii Keräkapteeni Aaltonen.

Kamppareiden kapteeni Kimmo Huotelin odottaa finaalia jo malttamattomana: "Edessä on jääpalloilijan hienoin viikko, kun saa huhtikuussa alkaneen kauden jälkeen valmistautua kauden viimeiseen peliin, finaaliin. Tuleva finaali on oman urani viimeinen ottelu ja se tulee varmasti jäämään mieleen. Hienoa päästä taistelemaan mestaruudesta monen, molemmista joukkueista löytyvien hienojen pelimiesten kanssa. Kauden kaksi parasta joukkuetta kohtaavat, näinhän me Aaltosen Villen kanssa pari kuukautta sitten sovittiin.Toivottavasti moni kampparifani on paikan päällä kannustamassa meitä haastavasta peliajasta huolimatta."