Idän kiertue lähestyy
Julkaistu: 24.11.2021 00.00

Idän kiertue lähestyy

Narukerän kotiavaus viime viikonloppuna peruuntui harmittavasti juuri ennen ottelun alkua jäässä ilmenneiden ongelmien takia. Ottelu Jyväskylän Seudun Palloseuraa vastaan on siirretty pelattavaksi 31.12.2021 kello 13:00.

Narukerä siis avaa kautensa vasta tulevana viikonloppuna kovalla idän-kiertueella. Joukkue on onneksi tällä viikolla päässyt harjoittelemaan myös Amiko-Areenalla heti maanantaista lähtien.

Ensimmäisenä viikonloppuna niin Kampparit kuin myös Veiterä avasivat kautensa kahdella voitolla. Veiterä aloitti kautensa tiukalla 3-2 voitolla HIFK:sta. Sunnuntaina Veiterä jyräsi Botnian yli lukemin 8-1. Sunnuntain vastustaja Kampparit voitti WP-35:n lukemin 9-1 ja Botnian lukemin 4-0. Kampparit päästivät vain yhden maalin koko viikonlopun aikana, joten Narukerää odottaa kova puolustus sunnuntaina.

Eero Paavolan ajatukset viikonlopusta:

Viikon myöhässä päästään vihdoin alottamaan kausi lauantain sähellyksen jälkeen. Ajatellen mahdollista ylemmän jatkosarjan sijoitusta on viikonloppuna vastassa aikalailla tämän kauden ”päävastustajamme” Veiterä ja Kampparit. Tärkeitä pisteitä koko kauden kannalta on molemmissa peleissä jaossa. Hirveän paljon ei olla isolla jäällä päästy reenaamaan, joten ihan perusasioista lähdetään lauantaina Lappeenrannassa liikkeelle: tiivis puolustuspeli ja hyökätessä syötöt lapoihin. Näin alkukaudesta täytyy viikonloppunakin paljon katsoa tuloksen taakse ja nähdä asioita missä onnistutaan ja missä ei sekä mitä lähdetään parantamaan ja miten.

Maalivahtivalmentaja Juha Rajalan mukaan Narukerän maalivahti osasto on valmis:

Joukkueen nuori maalivahtikolmikko on harjoitellut hyvällä asenteella kesän ensimmäisistä harjoituksista lähtien. Pelinomaisia harjoitteita tehtiin jo paljon ennen jäälle pääsyä. Liikkuvuutta ja kestävyyttä on kehitetty luovasti monin eri tavoin ja kehitys tullaan varmasti näkemään talven mittaan.Monipuolisen harjoittelun ja keskinäisen kilpailutilanteen motivoimina, kolmikko lähtee innokkaana kohti tulevan kauden pelejä.

Seuran uusimmat