Bandyliiga käynnistyy
Julkaistu: 16.11.2021 00.00

Bandyliiga käynnistyy

Bandyliigan kotiavauksen otteluisäntinä toimivat Satakunnan Viikko ja Porin Puukaluste.

Narukerän kausi starttaa tulevana lauantaina Porissa Amiko-Areenalla. Vastassa on viimekaudella pronssiottelussa kaadettu Jyväskylän Seudun Palloseura. JPS tulee olemaan Narukerälle kova mittari heti alkuun, sillä joukkue on saanut muutamia kovia paluumuuttajia Ruotsista, vaikka on myös menettänyt muutaman pelaajan. Narukerän ja JPS:n väliset ottelut ovat olleet viimekausina maalirikkaita ja todella vauhdikkaita.

Viimeiset 5 keskinäistä ottelua:

JPS - Narukerä 3-4

Narukerä - JPS 4-8

JPS - Narukerä 8-2

JPS - Narukerä 4-3

Narukerä - JPS 3-5

Molemmat joukkueet sijoittuivat omissa lohkoissaan Suomen Cupissa toiseksi. JPS:n tehokkaimmat pelaajat Suomen Cupissa olivat Nico Nevalainen 9+2, Tuukka Ässämäki 6+2 sekä Ville Hämäläinen 3+5. Narukerän tehokkaimmat olivat Joona Rajala 4+2, Tomi Mustonen 3+0 sekä Ville Aaltonen 1+2. JPS pelasi Cupissa yhden ottelun Narukerää enemmän.

Ohessa valmennuksen ja kapteenin ajatuksia kaudenavauksesta!

Narukerän fysiotiimin Juha-Matti Aaltola sekä Petteri Joukamaa uskovat joukkueen olevan hyvässä fyysisessä kunnossa kauden alla:

Aloitimme joukkueen kanssa fysiikkaharjoittelun toukokuun lopussa. Koko kesä on edetty n. 4vko treenijaksoissa. Jokaisessa jaksossa keskittyen eri fyysisten osa-alueiden kehittämiseen. Pelaajat harjoittelivat koko kesän hyvin ja periksi antamattomalla asenteella. Tärkeintä oli se,että suurimmilta loukkaantumisilta vältyttiin. Hyvä kuntopohja näkyi jo Oulussa pelatussa Suomen Cupin turnauksessa, jossa pelattiin 3 peliä viikonlopun aikana. Vielä kun saadaan lisää ison jään treenejä alle ja nostettua luistelukuntoa, tarvittavat valmistelut alkavalle kaudelle on kunnossa.

Kapteeni Ville Aaltonen odottaa kauden alkua innolla:

Hienoa, että kausi vihdoinkin lähtee käyntiin ja päästään se vielä aloittamaan kotiyleisön edessä. Yleisöä kaivattiin koko viime kausi ja toivottavasti porukka löytää takaisin katsomoon. Heti ensimmäisessä pelissä tulee vastaan yksi sarjan ennakkoon kovimmista joukkueista. Kunhan keli on kohdallaan tulee pelistä varmasti vauhdikas ja viihdyttävä. Täydet 90 minuuttia saadaan olla tarkkana, jotta kausi saadaan voitolla avattua.

Luottavaisin mielin lähdetään kauteen ja tavoitteena on saada nousujohteinen kausi, joka jatkuisi pitkälle kevääseen.Joukkueen nuoremmat pelaajat on valmiita ottamaan enemmän vastuuta ja tarkoituksena on pelata kokonaisvaltaista hyökkäyspeliä ja puolustaa koko joukkueena tiiviisti. Valmistautuminen kauteen on mennyt hyvin, joten joukkueena olemme valmiina kauden avaukseen.

Päävalmentaja Tuomas Erkkilän mielestä kohdataan sarjan luistelevin joukkue:

Kaudenavaus on vihdoin edessä. JPS näytti Suomen Cupissa olevansa tosissaan haastamassa mestarisuosikki Akillesta ja taistelemassa mestaruudesta. JPS on ehkä sarjan luistelevin joukkue joten vauhtia tulee varmasti riittämään. Hyökkäävät rohkeasti ja vaarallisesti. Todella kova testi tosiaan tulossa heti alkuun.

Heiltäkin löytyy onneksi heikot kohtansa ja niihin meidän pitää pyrkiä iskemään, jotta voimme taistella voitosta. Joukkue on onneksi terveenä ja olemme treenanneet hyvin. Vielä viimeisiä silauksia viikolla ja lauantaina onkin todellinen huippuottelu tulossa. Toivottavasti saadaan kansaa paljon liikkeelle!

Seuran uusimmat