Suomen Cup pelattu
Julkaistu: 08.11.2021 00.00

Suomen Cup pelattu

Viikonloppuna pelattu Suomen Cup päättyi Narukerän osalta lohkon kakkossijaan. Perjantain avausottelussa Narukerä kärsi 3-0 tappion lohkon voittaneelle Veiterälle. Lauantaina ja sunnuntaina Narukerä nappasi voitot HIFK:sta ja isäntäjoukkue Oulun Luistinseurasta. Narukerän tavoitteena oli lähteä pelaamaan nousujohteinen turnaus ja siinä onnistuttiin. Etenkin sunnuntain ottelussa Oulun luistinseuraa vastaan Narukerän pelaaminen niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaan oli hyvällä tasolla.

Turnauksessa nähtiin yhteensä neljä debytanttia. Narukerän kasvatit maalivahti Jaakko Haavisto sekä kenttäpelaajat Veeti Kujansuu ja Rasmus Arponen pelasivat lauantaina ensimmäisen kerran edustusjoukkueen paidassa. Myös Kamppareista siirtynyt Vili Korhonen debytoi turnauksessa Narukerän paidassa. Vili pelasi kaikki kolme ottelua sivutuen paikalla varmoin ottein.

Narukerän tehokkain pelaaja turnauksessa oli tehot 4+2 tehnyt Joona Rajala. Rajala jakoi Oulun lohkon pisterpörssin kärsijan Aku Ojasen kanssa. Muuten Narukerän tehot jakautuivat tasaisesti. Yhteensä 9 pelaajaa pääsi tehopisteille turnauksessa. Suomen Cupin tilastot kokonaisuudessaan oheisen linkin kautta: https://finbandy.torneopal.fi/taso/sarja.php?turna...

Tuomas Erkkilän kommentit Suomen Cupista:

Suomen Cupista saatiin tuliaisina se mitä lähdettiin hakemaan. Teemana oli puolustuspelaaminen ja siinä onnistuttiin hyvin. Vastustajat eivät päässeet tekemään meille maaleja ns. 10vs10 tilanteissa, vaan kaikki maalit syntyivät enemmän tai vähemmän meidän virheistä ja pallonmenetyksistä. Pallollista pelaamista lähdemme parantamaan harjoituksissa ennen kauden alkua ja se varmasti paranee, kun pääsemme harjoittelemaan isolle jäälle. Erikoistilanteissa emme olleet tarpeeksi tehokkaita, mutta toisaalta myöskään meille ei tehty erikoistilanteista maaleja. Pelinavaaminen ja hyökkäyspelaaminen parantui jatkuvasti turnauksen edetessä.

Suomen Cupista saatiin todella arvokasta kokemusta ennen pian alkavaa Bandyliigakautta. Onneksi kelit alkavat kylmenemään ja Amiko Areenan jäätä on ruvettu jäädyttämään, joten pääsemme pian harjoittelemaan myös isolle jäälle!

Kuva: Maija Peltonen

Seuran uusimmat