Runkosarjan viimeinen vieraspeli
9.2.2020 9:51 Uutiset / Pääsivusto

Nappaako Narukerä Jyväskylässä kuudennen peräkkäisen voittonsa?
Kuva: Maija Peltonen

Narukerä lähtee kauden toiseksi viimeiseen runkosarjapeliin Jyväskylään varmistamaan kolmostilaa.

JPS on hävinnyt kotikentällään Viitaniemessä vain kauden avausottelunsa sarjaa johtavalle Veiterälle. Tämän jälkeen joukkueen peli on kulkenut kotikentällä mallikkaasti. Narukerä on pelannut Bandyliigassa kahdeksan vieraspeliä, joista on tuloksena neljä voittoa ja neljä tappiota. Narukerä pääsee lähtemään vierasotteluun tuoreemmilla jaloilla, sillä JPS:llä oli lauantaina jo tiukka kotipeli, jossa se kaatoi HIFK:n lukemin 7-3.

Joukkueet kohtasivat ennen vuoden vaihdetta Porissa ja tuolloin Narukerä väänsi ottelusta 6-2 voiton. Bandyliigassa Narukerä on onnistunut tekemään yhteensä 94 maalia, kun taas JPS on onnistunut maalinteossa 89 kertaa. Bandyliigan tilastoja tarkastelemalla suurin ero joukkueiden osumatarkkuudessa on otteluiden viimeisen 15 minuutin ajanjaksolla. Narukerä onnistuu tuplasti paremmin maalinteossa pelin lopussa kuin JPS. Tehokkaimmillaan Narukerä on otteluissa tunnin pelin jälkeen, kun taas JPS heiluttaa verkkoja hyvin ensimmäisen puoliajan viimeisen vartin aikana.

Valmentaja Jani Raukko totesi joukkueen lähtevän hyvillä fiiliksillä kohti Jyväskylää,
- Kausi on ollut joukkueelle onnistunut ja se on luonut henkistä vahvuutta myös pelien loppuhetkiin. Ryhmä on myös hyvässä fyysisessä kunnossa, joka auttaa loppuhetkien onnistumisissa. Sunnuntaina lähdetään haastamaan Jipsiä lujasta sen kotikentällä ja tavoitteena on tulla kotiinpäin kaksi pistettä rikkaampina.

JPS:n Riku Hämäläinen on onnistunut maalinteossa tällä kaudella 27 kertaa. Narukerän paras maalintekijä on ollut Jaakko Hyvönen 24 maalilla. Bandyliigan tehokkain viimeistelijä ja tammikuun kuukauden pelaajaksi valittu Denis Sadakov on onnistunut tekemään kauden aikana 34 maalia.

Viiden ottelun voittoputkessa matkaava Narukerä varmistaa voitolla vähintään sarjan kolmospaikan ja kotiedun pudotuspeleihin. Lujasti pitää töitä kuitenkin Viitaniemessä tehdä, sillä viikon Helsingin vierailu verotti taas pari pelaajaa sairastuvan puolelle.

Sunnuntaina 9.2 klo 14.00 JPS – Narukerä.

   
Lisää uutisia
Narukerä ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat