Tärkeät pisteet
6.2.2020 15:19 Uutiset / Pääsivusto

Botnia - Narukerä 4-6 (2-3)

Botnia laittoi lujasti kampoihin ja ehti taiston aikana istua myös seitsemän 10 minuutin jäähyä.

Ottelu eteni tasaisena ensimmäisen jakson ja Esa Oksanen siirsi ennen taukoa Narukerän rangaistuslyönnistä 2-3 johtoon. Toisen jakson alussa Narukerä karkasi Aleksei Gorokhovin maalilla kahden maalin johtoon, mutta Botnia nousi vielä kertaalleen tunnin pelin jälkeen maalin päähän. Ville Raukon 3-5 maalin jälkeen Botnia ei enää päässyt lähemmäksi, vaan sai neljännen maalinsa ja ottelun loppulukemat yliajalla, kun Tomi Lappi onnistui kaventamaan lukemiksi 4-6.

Valmentaja Jani Raukko oli mietteliäs voittoisan pelin tauottua,
- Ei missään nimessä sellaista peliä mihin viime peleissä olemme kyenneet. Vastustaja pelasi tänään myös tärkeistä pisteistä ja laittoi kovasti kentällä itseään likoon. Tiukka vääntö ja oleellisinta lienee se, että saatiin nuo kaksi pistettä. Nyt ollaan väliaikaisesti sarjassa toisella sijalla ja kotiedun tavoittelu pudotuspeleihin jatkuu.

Keskiviikkoillan pelissä Narukerän Ville Raukko ja Niko-Valtteri Koivula joutuivat jättämään pelin kesken loukkaantumisten johdosta ja pelaajien vammojen vakavuutta tarkastellaan tarkemmin loppuviikon aikana. Kun myös Joona Rajala on joukkueesta jonkin aikaa poissa, niin pudotuspelejä kohti mennessä Narukerä loukkaantumistilanne tuo hieman tummia pilviä valmennukselle.

Eero Paavola palasi loukkaantumisen jälkeen takaisin kentälle viime viikonloppuna ja onnistui nyt kauden ensimmäisen kerran maalinteossa,
- Sain tehtyä kauden avausmaalin vastahyökkäyksestä, kun Oksasen Esa antoi puolessa kentässä syötön minulle. Pääsin vauhdilla haastamaan seisovia puolustajia ja ampumaan kaarelta takanurkkaan. Onnistumiset ruokkivat itseluottamusta ja tavoitteena on jatkossakin onnistua maalinteossa.

Joukkueen esitystä Helsingissä Paavola kuvasi pakkovoitoksi,
- Vaikea peli ja hankala vastustaja. Ei ollut tänään kauneinta jääpalloa, mutta tärkeät kaksi pistettä saatiin mukaan kotimatkalle. Hiottavaa on vielä joukkueen pelissä ennen pudotuspelejä, jos haluamme siellä menestyä. Tänään eivät syötöt oikein napsahdelleet lapaan ja perusvauhtia pitää saada lisää loppupeleihin. Kotimatkalle lähdetään kuitenkin hymyssä suin, voitto on aina voitto.

Narukerällä on runkosarjaa nyt jäljellä kaksi ottelua. Tulevana sunnuntaina se matkaa JPS:n vieraaksi Jyväskylään viimeiseen otteluun Amiko-areenalle saapuu vieraaksi HIFK lauantaina 15.2.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat