Arki-ilta Hesassa
4.2.2020 21:57 Uutiset / Pääsivusto

Narukerä matkaa pääkaupunkiseudulle ja kohtaa juuri pudotuspeliviivan yläpuolella olevan Botnian keskiviikkona.

Botnia on kohennellut asemiaan viime kierroksilla ja on kerännyt neljästä viime pelistään viisi pistettä. Ensimmäisen voiton Botnia saavutti vasta tammikuun puoli välissä kärsittyään Bandyliigassa ensin putkeen 11 peräkkäistä tappiota. Muutama kierros sitten se teki onnistuneen pohjoisen kiertueen keräten täydet pisteet pahimmilta kilpailijoiltaan. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Porissa Narukerä kaatoi Botnia lukemin 11-6.

Iltapelissä Helsingissä pelataan tärkeistä pisteistä. Botnia varmistelee voitolla pudotuspelipaikkaansa ja Narukerä nousee voitolla Bandyliigan kakkoseksi ohi Akilleksen, joka tosin on pelannut pari peliä Narukerää vähemmän. Narukerän joukkueesta on varmuudella poissa uutena sairastupapelaajana Joona Rajala, joka loukkasi viime lauantaina polveaan, arviot hänen poissaolostaan liikkuvat useammassa viikossa.

Narukerä on voittanut neljä viimeistä peliään ja samalla joukkueen pistenikkarit ovat kohennelleet asemiaan pistepörssissä. Jaakko Hyvönen on kerännyt tehopisteitä 33, Rinat Shamsutov 31 ja Tomi Mustonen 28. Viikonlopun peleihin mukaan kuntoutunut Eero Paavola sai itselleen molemmista viikonlopunpeleistä yhden syöttöpisteen ja on nyt kerännyt kuudessa pelaamassaan ottelussa tehot 0+9.

Kerän viime viikonlopun pelissä nähtiin olosuhteiden ääripäät, kun lauantaina pelattiin vesisateessa ja sunnuntaina upeassa auringonpaisteessa. Keskiviikkona Helsinkiin on luvattu pientä pakkasta, joten Narukerä pääsee esittämään Botniaa vastaan taas hyvää syöttöpelaamista sekä koko joukkueen puolustamista. Botnia kykeni Porissa haastamaan Narukerää ensimmäisellä jaksolla tiukasti ja sen viimeaikaiset otteet takaavat sen, että helpolla ei kotimatkalle pisteitä varmasti oteta.

Botnia – Narukerä 5.2 klo 19.00 Oulunkylässä.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat