Jaakko Hyvönen ensikertaa A-maajoukkueeseen
16.1.2020 7:18 Uutiset / Pääsivusto

Narukerän hyvä kausi näkyy maajoukkuevalinnoissa.

Narukerän pelaajien nuorisomaajoukkuevalinnat saivat jatkoa, kun Bandyliigassa tehokkaasti esiintynyt Jaakko Hyvönen valittiin nyt myös Suomen A-maajoukkueeseen. Maajoukkue pelaa kolmen maan turnauksen tammikuun 24.-26.1 Porvoossa ja Lappeenrannassa, jossa se kohtaa ensin Ruotsin ja päätöspäivänä Venäjän.

Maajoukkueen päävalmentaja Ari Holopainen valitsi Hyvösen lisäksi kaksi muutakin ensikertalaista turnaukseen, kun Veiterän puolustaja Ere Verhelä ja Akilleksen hyökkääjä Rasmus Kettunen saivat kutsun. Nämä kolme pelaajaa ovat myös ainoat Bandyliigasta turnaukseen valitut pelaajat. Joukkueen runko koostuu Ruosissa pelaavista jääpalloilijoista, joiden joukossa on kolme Porissa oppinsa saanutta pelaajaa. Jussi Aaltonen suojelee tällä hetkellä Motalan maalia, Samuli Helavuori pelaa Bollnäsissä yhdessä Ville Aaltosen kanssa.

Narukerään vuoden Jyväskylän visiitin jälkeen paluun tehnyt Jaakko Hyvönen, kertoi ennen kauden alkua tavoitteekseen kehittyä jääpalloilijana,
- Kauden alla kerroin, että tavoitteenani on ottaa Porissa seuraava steppi uralla. Valinta ensimmäisen kerran maajoukkueeseen on itselle hieno asia. Tavoitteena on näyttää tässä kolmen maan turnauksessa, että ansaitsen paikan Venäjän Irkutsiin matkaavaan MM-kisajoukkueeseen. On hienoa päästä pelaamaan lajin parhaiden suomalaisten kanssa maailman parhaita vastaa. Samalla näkee miten omat rahkeet siellä riittävät ja täysillä tulen pelaamaan läpiturnauksen.

Jaakko Hyvönen on valittu Bandyliigan tällä kaudella kuukauden pelaajaksi marraskuussa ja hän on tällä hetkellä pistepörssin neljännellä sijalla 25 tehopisteellä.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat