HIFK parempi avausjaksolla
12.1.2020 19:23 Uutiset / Pääsivusto

HIFK - Narukerä 4-2 (3-0)

Narukerä ei kyennyt vuoden avausvoittoon kaksijakoisessa ottelussa.

Kotijoukkueen Teijo Laitinen tehoili Narukerän nurin ottelun avausjaksolla tehden maalin ja syöttäen kaksi. Narukerä lähti kirimään tauon jälkeen HIFK:n 3-0 johtoasemaa kiinni ja pääsi jo maalin päähän, kunnes Aku Ojanen niittasi rankkarista 88 minuutin kohdalla ottelun loppulukemat 4-2.

Narukerän ensimmäinen jakso oli Helsingissä heikko,
- Pelasimme todella huonon avausjakson, eikä oltu pelissä mukana alusta lähtien. HIFK pääsi suhteellisen helposti ohi yläkarvauksen ja sai luotua muutaman vaarallisen tilanteen, joista myös teki tarvittavat maalit, mietti Narukerän Timo Niemi pelin jälkeen.

Niemi totesi myös, että toisella jaksolla joukkue ryhdistyi,
- Tauton jälkeen pelimme oli jo paljon parempi esitys meiltä ja pallo liikkui huomattavasti paremmin. Lähes kaksikymmentä kulmalyöntiä kertoo kyllä sen, että pääsimme ottelussa riittävästi paikoille. Valitettavasti tällä kertaa ei paikoissa onnistuttu. Maalinteko näyttää nyt olevan vaikeata verrattuna alkukauteen ja ehjää 90 minuuttista ei tänään saatu pelattua.

Narukerän ensimmäisen maalin teki Rinat Shamsutov ja toisen maalin ampui kymmenen minuuttia ennen pelin loppua rankkarista 1+1 tehot kerännyt Jaakko Hyvönen. Ottelussa 17 kertaa kulmalyönnistä osumaa yrittämään päässeet porilaiset harmittelivat tehottomuuttaan,
- Työmäärä joukkueen eteenpelaamisen osalta parani toisella jaksolla ja paikkoja oli aivan riittävä määrä tässäkin ottelussa onnistua maalinteossa. Toisaalta ei mitään pois kotijoukkueelta, joka puolusti maaliaan hyvin, harmitteli päävalmentaja Jani Raukko.

Narukerä esiintyy seuraavana viikonloppuna kahdesti Amiko-areenalla, kun perjantaina 17.1 sen vieraaksi saapuu Kampparit ja sunnuntaina 19.1 sarjakärki Veiterä. Noissa otteluissa Kerä yrittää katkaista kolmen ottelun tappioputkeaan.

   
Lisää uutisia
Narukerä ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat