Uusi vuosi liikkeelle
Julkaistu: 06.01.2020 00.00

Narukerän idän kiertue ei tuonut lisäpisteitä ja joukkue on vuoden vaihteen jälkeen sarjassa sijalla neljä.

Etukäteen ehkä sarjan kovimmaksi viikonlopuksi nostettu kierros jätti Narukerälle nälkää jäljellä oleviin peleihin. Kamppareiden vieraana lauantaina Narukerä ei onnistunut maalinteossa laisinkaan. Sunnuntaina Veiterä ottelussa joukkue hävisi vaihtelevan ottelun maalilla.

Mikkelissä ottelu jäi vähämaaliseksi ja kotijoukkue Kampparit pelasi mainion puolustuspelin. Narukerällä oli ottelussa peräti 11 kulmalyöntiä, joissa ei tällä kertaa onnistuttu. Ensimmäisen puoliajan jälkeen Kampparit johti lukemin 2-0, kun se onnistui heti pelin alussa ja puoliajan lopussa maalinteossa. Ottelun avausmaalin teki pelin 4 minuutilla Eetu Karhunen Ville Hämäläisen esityöstä. Puoliajan toisen maalin teki ottelussa kahdesti onnistunut Ilia Sokolov. Sokolovin toinen maali ja ottelun loppulukemat 3-0 syntyivät tunnin pelin jälkeen.

Ottelun jälkeen Jani Raukko antoi kotijoukkueelle reilut onnittelut
- Kampparit pelasi tänään hyvän pelin ja meille jäi maalisarakkeeseen numero nolla. Kyllä se silloin kertoo, että kotijoukkue puolusti erinomaisesti. Toki meilläkin oli riittävästi maalipaikkoja sekä erikoistilanteita rikkoa se kuparinen.

Sunnuntaina Narukerä kohtasi Lappeenrannassa ilman tappioita sarjassa olleen Veiterän. Narukerä sai otteluun unelma alun, kun joukkue onnistui heti pelin toisella minuutilla Tomi Mustosen toimesta kulmalyönnistä. Nopea johto kääntyi kuitenkin nopeasti ja kymmenen minuutin pelin jälkeen taululla oli kotijoukkueen 3-1 johtolukemat. Puoliajalle mentiin Narukerän johtolukemissa 3-4, kun Esa Oksanen, Joona Rajala ja Jaakko Hyvönen onnistuivat maalinteossa. Hyvösen maali tuli kulmalyönnistä, johon syötön tarjoili Rinat Shamsutov. Shamsutoville kirjattiin ensimmäisellä puoliajalla kolme syöttöpistettä, mutta toisella puoliajalla kotijoukkue sai venäläistaiturin kuriin ja lisätehoja ei Rinatille enää kertynyt.

Narukerä siirtyi toisen puoliajan alussa 3-5 johtoon, kun Joona Rajala laukoi pallon maaliin Jaakko Hyvösen epäonnistuneen rangaistuslaukauksen jälkeen. Tunnin pelin jälkeen Veiterä tasoitti pelin Janne Hauskan toisen rangaistuslyönnin jälkeen. Ensimmäisen rankkarin Hauska oli ampunut muutama minuutti aiemmin ohi. Tasoitusmaalin jälkeen Veiterä siirtyi nopeasti Aleksi Seppäsen maalilla 6-5 johtoon, jonka Narukerä kuittasi viisi minuuttia myöhemmin Jaakko Hyvösen maalilla. Veiterä onnistui ottelussa kuitenkin vielä kerran, kun Janne Hauska ampui kulmalyönnistä ottelun loppulukemat 7-6.

Jani Raukko oli harmissaan niukasta tappiosta,
- Pelasimme hyvän ensimmäisen jakson ja siirryttiin toisella jaksolla kahden maalin johtoon. Hieman huomaa, että joukkueen kanssa ollaan vielä tietyllä tavalla alkumatkassa ja kahden maalin johtoasemassa päästettiin Kampparit peliin mukaan. Mutta tämä tiukka vääntö osoitti joukkueelle sen, että pystymme haastamaan kaikki Bandyliigajoukkueet kovaan kamppailuun.

Bandyliigan puolivälin ohituksen jälkeen Narukerä on sarjassa sijalla neljä ja kolme pistettä sarjajohtaja Veiterää perässä. Sen edellä on lisäksi Akilles, sekä samoissa pisteissä ottelun enemmän pelannut Kampparit. Heti Narukerän takana on kaksi ottelua vähemmän pelannut JPS. Sarjan häntäpäässä OLS ja WP-35 kohentelivat asemiaan voittamalla LRK Tornion viikonlopun aikana.