Itä-Suomen kiertueelle
3.1.2020 20:47 Uutiset / Pääsivusto

Tuomas Erkkilä ja Jani Raukko johdattavat Narukerän kohti sarjan ehkä kovinta viikonloppua.

Narukerä matkaa tulevana viikonloppuna tärkeisiin otteluihin Mikkeliin ja Lappeenrantaan.

Lauantaina kiertueen ensimmäisessä ottelussa Narukerä vierailee Hänskissä, kun se kohtaa Kampparit. Bandyliigan keskikastissa tukevasti oleva kotijoukkue on pelannut jo kymmenen runkosarjaottelua, joista se on voittanut kuusi ja hävinnyt neljä kertaa. Kaksi tappiopeleistä Kampparit on kokenut Veiterälle, joka johtaa sarjaa puhtaalla pelillä. Kampparit on ottanut kaksi viimeisintä voittoaan niukasti 4-3 lukemin ensin HIFK:sta ja viime kierroksella kotonaan WP-35:ltä.

Tuomas Erkkilä Narukerän valmennuksesta kertoo Kamppareiden olevan mukava vastustaja,
- Joukkueen syömähammas Kalle Lempinen lähti viime kauden jälkeen pois, mikä tottakai jätti joukkueeseen pienen loven. Kampparit on tehnyt monta vuotta laadukasta juniorityötä, mikä antaa joukkueelle mahdollisuuden säilyttää oma pelitapa, mihin joukkue nojaakin vahvasti. Tähän vielä mukaan joukkuetta lähes 20-vuotta johtanut Antti Levänen niin kovaan kyytiin päästään Mikkelissä.

Erkkilä kertoo, että Narukerän papereissa Idän turnee on merkattu kovaksi, jossa pisteiden eteen joudutaan taistelemaan,
- Valmistautumisemme on ollut hieman rikkonainen, mutta edellisessä kotipelissä JPS:aa vastaan palattiin taas siihen puolustusasenteeseen, mikä antaa mahdollisuuden voittaa. Nyt tarvitaan pieniin yksityiskohtiin huolellisuutta, niin uskon pisteitä tulevan kotimatkalle mukaan.

Sunnuntaina Narukerän vastustaja lienee kauden kovin, kun ilman tappiota sarjassa jatkava Veiterä asettuu vastaan Lappeenrannassa. Veiterällä ei ole Narukerän tapaan lauantaina ottelua, joten se pääsee lähtemään kotiotteluun pirteänä. Bandyliigan pistepörssiä johtaa Tomi Hauska, joka on takonut kahdeksassa ottelussa yhteensä 27 tehopistettä. Mielenkiintoinen pelaaja on myös vuonna 2001-syntynyt täksi kaudeksi Venäjän Kemerovista Veiterään saapunut Egor Ragulin, joka on pistepörssin sijalla 10. Ragulin on tehnyt yhteensä kymmenen maalia kauden otteluissa.

Tuomas Erkkilä myöntää rehellisesti, että Lappeenrannassa kohdataan yksi sarjan suurimmista mestarisuosikeista,
- Veiterän peruspelaaminen on rutinoitunut kovalle tasolle. Joukkueelle ei tule isoja heilahduksia ja se on todella vaikea joukkue voittaa. Tästä osoituksena on kahdeksassa ottelussa 12 päästettyä maalia. Sen hyökkäyspelaaminen on laadukasta ja monipuolista, joka lähtee juuri erinomaisesta puolustuspelaamisesta, jota johtaa tällä kaudella edelliskausien pistepörssivaltias ja joukkueen kapteeni Janne Hauska.

Erkkilä korostaa, että joukkueen tekeminen pitää olla 100%:sta, mikäli kärkijoukkueilta pisteitä napataan,
- Jos emme ole iskussa, niin kyyti tulemaan olemaan varmasti kovaa, kuten näimme tapaninpäivänä. Tiedämme kuitenkin, että pystymme voittamaan tässä sarjassa kenet tahansa, kunhan puolustusasenteemme on hyvä ja pienissä yksityiskohdissa pelissä ollaan tarkkana.

Narukerän päävalmentaja Jani Raukko korostaa tulevan viikonlopun merkitystä,
- Tiukka viikonloppu tulossa ja tavoitteena on taas pelata ehjät ottelut. Vastassa Bandyliigan perinteiset joukkueet Kampparit ja Veiterä, joten lujasti saadaan taas pusertaa pisteistä.

Tuomas Erkkilä myötäilee Raukkoa ja toteaa,
- Kyseessä on yksi sarjan kovimmista viikonlopuista, missä mikään ei saa jäädä puolitiehen tai muuten jää luu käteen.

Lauantaina klo 16.00 Kampparit - Narukerä ja sunnuntaina klo 15.00 Veiterä - Narukerä.   
Lisää uutisia
Narukerä ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat