Kiertue pohjoiseen
14.12.2019 13:54 Uutiset / Pääsivusto

Narukerä pelaa tuplaottelut pohjoisessa. Ensin vastaan asettuu LRK Tornio ja sunnuntaina Narukerä kohtaa OLS:n.

Hyvin kauden aloittanut ja Veiterän kanssa ainoina joukkueina ilman tappiota oleva Narukerä pelaa tulevana viikonloppuna kaksi ottelua. Lauantaina joukkue kohtaa LRK Tornion, jolla on neljästä ottelusta yksi voitto. LRK Tornio voitti avausottelussaan HIFK:n niukasti 3-2. Tämän jälkeen se on kokenut suurinumeroiset tappiot Akillekselle, Veiterälle ja Kamppareille.

Narukerän päävalmentaja Jani Raukko totesi joukkueen lähtevän vieraspeleihin hakemaan voittoja,
- Nöyrästi, mutta nälkäisenä matkaamme pohjoiseen. Harjoitusolosuhteet olivat menneellä viikolla haastavat tekojään ollessa huollossa, mutta uskon että saamme pelattua ehjät kaksi ottelua viikonloppuna. Puolustuspelaamisen kautta jatketaan ja hieman muutoksia on joukkueeseen tullut Eero Paavolan loukkaantuessa. Paavolan lisäksi poissa ovat Atte Perkaus ja Heikki Koivisto.

Torniossa oltiin keväällä isojen haasteiden edessä, kun suunnilleen puolet avauskokoonpanon miehistä
lopetti. LRK Tornion pelaajavalmentaja Pekka Hiltunen toteaa kuitenkin Bandyliigan avausinfossa olevansa kaikesta huolimatta luottavainen ja tällä hetkellä joukkue nuorempi sekä nälkäisempi ryhmä. Vanhasta ToPV:n kulta-aikojen kaartista jatkaa valmentaja Hiltusen itsensä ohella enää ainoastaan ikinuori Igor Zolotarev. 49-vuotias Zolotarev on kautta aikojen vanhin jääpallon pääsarjassa koskaan esiintynyt pelaaja.

Sunnuntaina Narukerä kohtaa OLS:n, joka ei ole saanut kerättyä vielä yhtään pistettä Bandyliigan neljässä ottelussaan. OLS löysi edellisen kauden lopussa oman pelitapansa ja viime kausi päättyi hyviin otteisiin. OLS haluaa pelata nopeaa, energistä jääpalloa. Pelaajilta se vaatii valmentaja Samuli Koivuniemen mukaan paljon, ennen kaikkea järkyttävän työmäärän. Korkealla karvauspelillään OLS sekoitti jo viime kauden lopussa muutaman vastustajan pakan varsin mukavasti.

Narukerän valmentaja Jani Raukko korostaa, että vaikka nyt kohdataan sarjan hännillä olevia joukkueita, niin hyvin on onnistuttava ja pelattava, jotta neljä pistettä on mukana, kun joukkue palaa takaisin Poriin sunnuntai-illalla.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat