WP-35 taisteli pisteistä loppuun asti
1.12.2019 13:38 Uutiset / Pääsivusto

Narukerä - WP-35 5-1 (1-0)

Narukerän puolustuspelaaminen oli uomillaan ja WP-35:n onnistui yllättämään Santeri Rantanen vain yhden kerran.

Kolmen sarjakierroksen jälkeen Bandyliigassa on vielä kolme joukkuetta ilman tappioita. Veiterää, Akillesta ja Narukerää eivät muut joukkueet ole vielä onnistuneet yllättämään. Viimevuoden finalisti Veiterä ja ensi viikonloppuna Poriin saapuvat Akilles ovat aloittaneet sarjan hyvin ja kummallekin joukkueelle on tehty vain kolme maalia omaan päähän kolmessa ottelussa. Narukerä on tässä kohtaa sarjaa tehnyt eniten maaleja yhteensä 24.

Lauantaina Narukerä kohtasi WP-35:n kotikentällään ja onnistui kääntämään ottelun vasta sen loppupuolella selvästi edukseen, kun se onnistui pelin lisäajalla maalinteossa kahdesti Joona Rajalan ja Tomi Mustosen toimesta. Esa Oksanen tekee tasaista jälkeä peleissä, sillä kolmessa ensimmäisessä pelissä Oksanen on nakuttanut kaikissa 1+1 tehot. Tällä kertaa Narukerän tehokkaimmat ottelussa olivat Joona Rajala 2+0 ja Oksasen kanssa samat tehot tehnyt Tomi Mustonen.

Santeri Rantasen nollapelihaaveet tyrehdytti 86 peliminuutilla Niko Nissinen. Ottelun tauottua Rantanen jakoi joukkueen puolustuspelaamiselle kiitokset,
- Pelasimme tänään kokonaisuudessaan ihan hyvin ja saimme puolustuksen toimimaan edellisestä pelistä. Tänään puolustimme hyvin joukkueena ja jokainen pelaaja piti tonttinsa hyvin estäen vastustajan pääsyn hyville maalipaikoille.

Päävalmentaja Jani Raukko antoi vierailijoille kehut,
- Vierailijat tekivät ottelusta tänään meille vaikean ja WP-35 pelasi hyvän ottelun. Sarjakausi on lähtenyt meidän osalta tavoitteiden mukaisesti liikkeelle ja tänään onnistuimme kaunistelemaan lukemia pelin lopussa. Hyvän joukkueen merkki on, että ahtaassakin paikassa saimme puristettua pelistä täydet pisteet. Tästä mennään eteenpäin ja peliä kehitetään seuraavaan peliin taas hieman paremmaksi.

Jani Raukko siirsi katseet pelin jälkeen nopeasti tulevaan,
- Tänään meille tehtiin vain yksi maali pelin lopussa. Seuraavaksi Porissa pelataan sitten tulevana lauantaina, kun vain kolme maalia kauden otteluissaan päästänyt Akilles saapuu kärkiotteluun. Tuo ottelu tarjotaan yhteistyökumppaneiden avulla ilmaiseksi urheilun ystäville ja tarkoituksenamme on jatkaa edelleen voittojen tiellä tuonkin matsin jälkeen.

Amiko-Areenalle oli voitto-ottelua saapunut seuraamaan 286 katsojaa


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat