Kolmannen voiton metsästykseen
28.11.2019 19:06 Uutiset / Pääsivusto

Narukerä juhli viime sunnuntaina useampaan kertaa maalia kotiareenalla.
Kuva: Maija Peltonen

Narukerän kausi on alkanut kahdella voitolla. WP-35 saapuu lauantaina hakemaan revanssia avauskierroksella kärsimälleen kotitappiolle.

Narukerän kotiavaus onnistui mainiosti viime sunnuntaina, kun se kaatoi viihdyttävässä ottelussa Botnian. Kotiottelut jatkuvat ja lauantaina vastaan luistelee jo toistamiseen WP-35. Varkaudessa Narukerä ei päästänyt kuin kolme maalia ja puolustaminen onnistui. Vastaavasti kotipelissä Botniaa vastaan päävalmentaja Jani Raukko peräänkuulutti joukkueelta tarkempaa puolustuspeliä,
- Puolustuspelaaminen pitää saada kauden avausottelun tasolle ja hyökkäyspäässä tulee edelleen onnistua. WP-35 tulee Poriin varmasti sillä mielellä, että kotitappio käännetään voitoksi.

Varkautelaisille tulevan lauantain ottelu on kauden toinen peli ja näin ollen se pelaa molemmat runkosarjan Narukerä pelit heti sarjan alussa. WP-35 joukkueessa on taitavia pelaajia, joista Raukko nostaakin muutaman esiin,
- Vastustajalla on laadukkaat venäläispelaajat Gavrilov ja Druzhkov. Näiden lisäksi kannattaa seurata Niko Nissistä. Vaikka otimme pisteet Varkaudesta, niin hyvällä asenteella on edelleen jatkettava, jotta pysymme voittojen tiellä.

Narukerä on onnistunut maalinteossa kahdessa ottelussa peräti 19 kertaa ja onkin miehittänyt bandyliigan pistepörssin. Ennen tulevaa kotiottelua Narukerällä on viisi pelaaja pistepörssin kymmenen joukossa. Kirkkaimpana tähtenä Jaakko Hyvönen, joka pitää kärkipaikkaa.

Lauantaina 30.11 klo 15.00 Narukerä – WP-35 Amiko-Areenalla.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat