Suomen Cup lohkovaihe Varkaudessa
Julkaistu: 06.11.2019 00.00

Suomen Cup lohkovaihe Varkaudessa

Suomen Jääpalloliitto palautti Suomen Cupin kansalliseen kilpailuohjelmaan kaudelle 2012–2013. Samalla Suomen Cup siirrettiin pelattavaksi alkutalvella ennen sarjakauden alkua turnausmuotoisena kilpailuna, jossa pudotuspelejä edeltää lohkovaihe. Seitsemästi pelatun uudistetun Suomen Cupin finaalissa on nähty tämän jälkeen Lappeenrannan Veiterä ja Jyväskylän Seudun Palloseura neljästi. JPS , Veiterä ja Botnia ovat voittaneet cupin kahdesti. Viime vuonna cupin voiton vei Porvoon Akilles.

Veiterä on ollut kolme kertaa peräjälkeen viimevuosina finaalissa ja on yksi vastustajista, joka on Porin Narukerän vastustajana Suomen Cupin B-lohkon kamppailuissa Varkaudessa. Isäntäjoukkue WP-35:n lisäksi Narukerä kohtaa turnauksessa Mikkelin Kampparit sekä Botnian. Edellisviikonloppuna pelatun A-lohkon voitti puhtaalla pelillä Akilles, joten sille etsitään Varkaudessa nyt finaalivastustajaa. Finaali pelataan 3.1.2020.

Narukerän päävalmentaja Jani Raukko lähtee kohti Varkautta levollisin mielin,
- Suomen Cupissa on hyvä hetki katsoa missä joukkue menee tällä hetkellä verrattuna neljään muuhun lohkovastustajaan. Joukkue on hyvin harjoitellut ja pientä flunssa-aaltoa, sekä Atte Perkauksen alaraajavammaa lukuunottamatta pääsee lähtemään turnaukseen terveenä. Varkauden lohkon ennakkosuosikiksi pitänee nostaa viime kauden cup- ja bandyliiga-finalisti Veiterä, päättää Raukko.

Narukerä kohtaa ensimmäisessä ottelussaan isäntäjoukkue WP-35:n lauantaina klo 16.00. Iltakamppailussa Kerä saa vastaansa klo 20.00 Botnian. Sunnuntain kamppailut joukkue aloittaa klo 11.00 kun vastaan asettuu Veiterä ja turnauksen päätösvastustajan Mikkelin Kampparit porilaiset kohtaavat klo 15.00 alkavassa ottelussa.

Seuran uusimmat