Jaakko Hyvönen palaa Narukerä-paitaan
12.8.2019 18:07 Uutiset / Edustus

Jaakko Hyvönen palaa Narukerä-paitaan

Suomen mestari Jaakko Hyvönen palaa Narukerään

Viime vuonna Jyväskylän JPS:ssä Suomen mestaruuden ja finaaliottelussa kaksi maalia tehnyt, huippulahjakas nuorten maajoukkuepelaaja Jaakko Hyvönen palaa kasvattajaseuraansa Porin Narukerään.
Vuonna -99 syntynyt Hyvönen on tehnyt yksivuotisen sopimuksen kotikaupunkinsa jääpalloseuran kanssa.
”Olen iloinen sopimuksestani Narukerään. Tiedän, että seura on mennyt ison harppauksen eteenpäin ja uskon minulle olevan hienon mahdollisuuden auttaa joukkuetta tavoittelemaan seuraavaa askelta. Pitkät keskustelut päävalmentaja Jani Raukon ja puheenjohtaja Kimmo Ahon kanssa vakuuttivat minut siitä, että tämä on oikea askel tavoitellessani uralleni oikeaa kehityspolkua ammattilaiseksi asti. Tärkeintä on kuitenkin auttaa joukkuetta menestymään ja niitä menestymisen aineksia pääsin kokemaan viime kaudella Jyväskylässä”, toteaa Jaakko Hyvönen.
Päävalmentaja Raukko on tyytyväinen. ”Jaakon kaltaisen nuoren ja nälkäisen sekä nyt voittamisen kokeneen pelaajan saaminen joukkueeseen on loistava asia. Jaakko pystyy vahvalla luistelullaan ja pallollisella pelaamisellaan olemaan alati vaarallinen ja Jaakon vahvuuksia pyrimme tukemaan ja kehittämään sekä auttamaan nuorta miestä entistä paremmaksi pelaajaksi”, Raukko sanoo.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat