WP-35 parempi jälleen lukemin 4-5
Julkaistu: 10.02.2019 00.00

Lauantaina Poriin saapui kovassa nousukunnossa oleva WP-35, joka perjantaina kävi kaatamassa vieraissa Akilleksen. Porin peli alkoi perinteiseen tapaan Narukerän tahdissa ja maalipaikoille päästiin tasaiseen tahtiin, kuten otsikkokuvassa näkyy. Narukerän avausmaalin iskikin Jere Koivuila hienolla lyönnillä suoraan ilamasta maalinedustatilanteesta.

Tämän jälkeen porilaisten peliote irtosi ja WP-35 vuörytti tehokkaasti hyökkäyksiään kohti porilaismaalia ja tauolle siirryttiinkin vieraiden 1-2 -johdossa. Toisen jakson alku olikin porilaisille sysimusta. WP-35 siirtyi 1-5 karkumatkalle 9 minuutissa. Tässä kohdin valmennusjohto ottikin aikalisän ja se näkyikin joukkueen pelissä. Vähitelle Kerä nousi Tomi Mustosen, Niko-Valtteri Koivulan ja Esa Oksasen maaleilla 4-5 -tilanteeseen.

Aivan lopussa hyviä tilanteita ei enää pystytty luomaan ja pisteet lähtivät Varkauteen, samoin lukemin kuin sarja-avauksessa Varkaudessa. Samalla WP-35 siirtyi Kerän ohi sarjataulukossa, tosin asia on lähinnä kosmeettinen, sillä pudotuspeleissä sijoilla 1-4 olevat joukkueet valitsevat vastustajansa ja siinä ei aina sijoituksia 5-8 katsella, vaan sopivaa joukkuetta.

Runkosarja päätty sunnuntaina Veiterää vastaan klo 13 alkavassa ottelussa. Joukkue lähtee hakemaan ehjempää esitystä kuin lauantaina. Viimeksi Lappeenrannassa joukkue tähän kykeni, joten tule katsomaan paikan päälle miten kävi!

Kuvat: Maija Peltonen