Ryöstöretkellä Mikkelissä
Julkaistu: 25.11.2018 00.00

Narukerä pelasi sunnuntaina viikonlopun toisen ottelunsa Mikkelissä Kamppareita vastaan. Perjantain tiukka tappio oli sisuunnattunut vierasjoukkueen ja se näkyikin heti ottelun alkutahdeissa Jukka Loukkolan iskiessä kulmalyönnistä 0-1 ja Tomi Mustosen rangaistuslyönnistä 0-2. Aikaa pelikellossa oli tässä kohtaa kulunut vasta 12 minuuttia.

Kampparit loivat ensimmäisellä jaksolla painetta Narukerän puolustuslinjaan mutta joukkue pysyi tiiviinä Esko Kuusamon hoitaessa maalivahdin työt tyylikkäästi mm. torjumalla Kimmo Huotelinin vetämän pilkun. Kampparit kavensi ottelun lukemiin 1-2 mutta Narukerä jatkoi tiivistä pelaamistaan, eikä Kampparit päässyt kunnon tekopaikoille. Ensimmäisen jakson lopussa Timo Niemi löi kulmatilanteesta koppimaalin ja erätauolle lähdettiin hienoista 1-3 numeroista.

Toisella jaksolla Narukerä jatkoi omaa pallollista peliä, eikä todellista vaaraa kavennuksesta ollut. Päivän tehopelaaja, Jukka Loukkola löi lukemiksi 1-4 rangaistuslyönnistä, jonka Kampparit kuittasivat seuraavasta vastahyökkäyksestä. lukemiin 2-4. Maali oli klassinen tehdyn maalin jälkeinen tilanne mutta paniikkia tai epävarmuutta nopeasti muuttuneet lukemat eivät Narukerälle aiheuttaneet. Ottelun lopussa Narukerä puolusti palloa pitäen ja aika ajoin uusia hyökkäyksiä luoden. Ottelun loppulukemiksi Jukka Loukkola löi päivän kolmennen maalinsa, maali syntyi vapaalyönnistä ollen taatusti ottelun kovin lyönti aivan yläriman alle.

Summa summarum: Narukerä ratkaisi ottelun kokeneen kaartin erikoistilanneosaamisella (Loukkola x3, Mustonen ja Niemi) mutta isommassa kuvassa koko joukkueen puolustaminen palloa pitäen, sortumatta hätäisiin ratkaisuihin takasi voiton. Esko Kuusamo pelasi maalilla vahvan ottelun ottaen rmm. rangaistuslyönnin ja Kalle Lempisen läpiajon. Joukkue totesikin yhteen ääneen pukukopissa Kasper Perdénin pelanneen piirun tarkasti alaspäin himmentäen Kamppareiden tähdet. Oheisessa kuvassa Kasper ehti ohjeistamaan tuomariakin, kuten 1. vuosikurssin oikeustieteiden yo:lle hyvin sopii.

Joukkue antoi tänään kovan työnäytteen mutta perjantaina Porissa tarvitaan kotiyleisön vahva tuki kun HIFK saapuu Poriin. Pistä kalenteriin: Porin tekojää 30.11. klo 19.00!

Kuvat: Juha Leskinen