Kaksijakoinen kauden avaus
Julkaistu: 24.11.2018 00.00

Narukerän kauden avauspeli WP-35 - Narukerä Varkaudessa oli kahtiajakoinen kamppailu, josta savolaiset poistuivat lopulta voittajina lukemin 5-4 (3-1). Avausjaksolla WP-35 pääsi myötätuulen avustaman saamaan aikaan ruuhkatilanteita Narukerän maalille ja he johtivatkin puoliajalla peliä 3-1. Narukerän kauden avausmaalin iski Tomi Mustonen, Kasper Pérdenin syötöstä. WP-35:n taktiikka heittää pitkää palloa boksiin toimi tehokkaasti mutta toisella puoliajalla kentälle tuli sisuuntunut Narukerä, vaikka WP-35 saikin iskettyä toisen puoliajan alussa taululle lukemat 4-1.

Narukerän takaa-ajo käynnistyi Leevi Vihtalahden maalatessa Jere Koivulan syötöstä 4-2. Ottelu kääntyi täysin Narukerälle ja kolmen minuutin kuluttua Jukka Loukkola kavensi pelin lukemiin 4-3, syöttäjänä Tomi Mustonen. Narukerän kiriä eivät hillineet edes jäähyt ja lopulta 85. minuutilla Narukerän kahden vajaalla pelatessa Jukka Loukkola iski pelin tasoihin Kasper Perdénin syötöstä. Tässä kohdin yksi piste oli jo vahvasti matkalla Poriin.

Ottelun mentyä yliajalle näytti rouva Fortuna Narukerälle selkänsä harmillisen pallon mailan yli pompun muodossa ja WP-35:n Lasse Karppinen viimeisteli voittolukemat 5-4. Lopussa Narukerän hyökkäsi rohkeasti ja WP-35 sai kaksi pikkua, joista Juho Nissinen iski toisen tolppaan ja toisen torjui mv. Joni Rintala. Ottelu jätti jälkeensä pettyneen mutta edelleen nälkäisen joukkueen, joka jatkoi pikaisesti matkaansa kohti MIkkeliä, jossa sunnuntaina klo 13.00 vastaan asettuu Kampparit. Itä-Suomen turneelta Narukerän vahvuudesta puuttuvat loukkaantumisista kärsivät Joona Rajala ja Juho Sirén, sekä pelikieltoa kärsivä Eero Paavola.