Veiterä kotonaan tehokkaampi
Julkaistu: 25.02.2021 00.00

Narukerä ei onnistunut maalinteossa Lappeenrannassa. Veiterä vei ensimmäisen välierän 3-0.

Ensimmäisessä itä vastaan länsi Bandyliigan välierässä kamppailtiin pitkien pallojen herruudesta. Sade muuttui pelin alkaessa alijäähtyneeksi vedeksi ja jäätä pitkin pelaamiseen tuli haasteita. Ensimmäinen puoliaika olikin kovaa kamppailua irtopalloista molemmissa päissä. Jälkimmäisellä puoliskolla pelaaminen onnistui paremmin. Veiterä onnistui avuspuoliskolla kertaalleen, kun Ere Verhelä laukoi rankkaripisteeltä joukkueen johtoon 38 peliminuutin kohdalla. Narukerän parhaat paikat avausjaksolla osuivat Tuomas Antikaiselle ja Rinat Shamsutoville, joiden laukaukset hyvin Veiterän maalissa pelannut Topi Peuhkuri onnistui torjumaan. Peuhkuri nappasi pelin lopussa myös Tomi Mustosen rangaistuslaukauksen kiinni.

Tuomas Erkkilä kertoi taiston jatkuvan,
- Keli oli molemmille joukkueille haastava. Meillä oli pari hyvää tonttia avausjaksolla, joista ei tällä kertaa saatu maalia. Toisella puoliajalla Veiterän Esko Liukkonen löi upean, kerran tuhannesta lyönnin pitkältä sisään. Tänään ei itse oltu tarpeeksi tehokkaita, mutta sarja jatkuu ja edelleen meille riittää se yksi ryöstö täältä Kisapuistosta.

Ottelun päätöslukemat 3-0 ja naulan arkkuun iski 80 peliminuutin kohdalla Tuukka Loikkanen lyöden pallon taasen yläkulmaan. Narukerä loi toisella jaksolla myös tilanteita ja sai pallon kertaalleen maaliin, joka kuitenkin hylättiin paitsiona. Joona Rajala ahersi kärjessä hyvin ja taisteli palloista loppuun saakka. Jere Koivulan puuttuessa kokoonpanosta hänen paikkansa otti nuori Lauri Sirén pelaten mainion pelin uudella pelipaikalla.
- Oli tiukka peli ja pallo pomppi kotijoukkueelle tänään. Ihan hyvää peliä meiltäkin joukkueena, vaikka keli nyt oli mitä oli. Tästä jatketaan seuraavaan kamppailuun Amiko Areenalle ja tasoitetaan sarja.

Välierät on nyt avattu ja finaalipaikasta tullaan näkemään mielenkiintoinen kamppailu.

Kuva: Maija Peltonen