Kaikki paikan päälle
27.12.2019 16:12 Uutiset / Pääsivusto

Amiko-areenalle saapuu vieraaksi huimassa voittoputkessa etenevä JPS.

Narukerän vauhdikas välipäivien ottelutahti jatkuu lauantaina, kun se saa vieraita Jyväskylästä. JPS koki kauden avausottelussaan tappion Bandyliigan kärkijoukkue Veiterälle. Tämän jälkeen JPS on pelannut kuusi ottelua tappioitta ja on Narukerän kanssa tasapisteissä. Viime vuoden Bandyliigamestari JPS voitti tapaninpäivänä Varkaudessa vieraspelinsä lukemin 4-11 ja on kauden alun jälkeen saanut maalihanansa auki.

Narukerän paras pistemies Jaakko Hyvönen voitti viime vuonna kultaa ”Jipsin” kanssa ja nostaa vierasjoukkueesta esiin muutaman kovan pelurin,
- Jipsi on hyvä liikkeinen, periksiantamaton ja syöttelee paljon. Joukkueen pelin sieluja ovat Nikke Tuhkanen sekä Riku Hämäläinen. Nyt joukkueen matkassa on näin joulun aikaa lainassa lisäksi Ruotsissa vaihtovuotta viettävä, Tuukka Ässämäki.

Jyväskyläläisiä pelaajia valittiin Narukerän pelaajien tapaan kauden ensimmäisiin maajoukkuetapahtumiin runsaasti. Ainoana Bandyliiga-pelaajana Suomen A-maajoukkueeseen valittiin ennen joulua pelattuun voitokkaaseen Ruotsin turnaukseen mukaan JPS:n Lasse Tammilehto. Suomen 21-vuotiaiden maajoukkueeseen JPS:n joukkueesta valittiin Riku Hämäläinen.
- Vastustajan joukkueessa on hyviä pelaajia. Maajoukkuepelaajat Hämäläinen ja Tammilehto. JPS:n tehokkaimman pelaajan meidän puolustuksemme on saatava kiinni. Riku Hämäläinen on tehnyt seitsemässä pelissä nyt 21 tehopistettä ja kaiken kaikkiaan 17 maalia. Kiinnostavia pelaajia ovat myös nuoret venäläiset maajoukkuepelaajat Danil Beljajev sekä Renat Ziganshin. Luotan kuitenkin, että kurinalainen joukkuepuolustaminen eli se mitä olemme harjoitelleet tuottaa tulosta ja saamme käännettyä vieraista kotivoiton, kertoo Jani Raukko.

Jaakko Hyvönen uskoo, että maltilla ja nöyryydellä pisteet jäävät Poriin,
- Meidän pitää pystyä vastaamaan vieraiden luisteluvauhtiin, puolustaa kurinalaisesti sekä syötellä palloa paljon enemmän myös hyökkäyspäässä. Tämän lisäksi maalipaikoissa pitää olla nälkää laittaa se pallo reppuun. Tiedän, että harmittavan Porvoon vierailun jälkeen joukkueella on satalasissa huomenna ja kotikentällä tullaan näkemään huima taistelu pisteistä.

Narukerän onnistunut alkukausi on näkynyt myös sen kotiotteluiden yleisömäärissä. Joukkueen kolmea kotiottelua on käynyt seuraamassa keskimäärin reipas 450 katsojaa. Jani Raukko kannustaakin kaikkia lähtemään välipäivinä seuraamaan jääpalloa,
- Nyt jos koskaan kannattaa tulla katsomaan jääpalloa. Poriin saapuu viime vuoden mestari, kentällä nähdään useita huippupelaajia ja molemmilla joukkueilla on kauden otteluista vain yksi tappio alla. Aika monta hienoa syytä tulla viettämään lauantai-iltapäivää Amiko-areenalle. Porvoossa pari päivää sitten oli paikalla liki 900 katsojaa ja tunnelma sen mukainen.

Narukerä – JPS 28.12 klo 15.00 Amiko-areena


   
Lisää uutisia
Jääpallo
Kategoriat