Kauden ensimmäinen tappio
Julkaistu: 27.12.2019 00.00

Akilles oli odotetussa iskussa ja Narukerä ei päässyt missään vaiheessa haastamaan kotijoukkuetta.

Vajaa kuukausi sitten Narukerä otti arvokkaan voiton Akilleksesta kotikentällään ja tavoitteena oli ottaa Porvoostakin pisteet kotimatkalle. Tällä kertaa yksi Bandyliigan mestarisuosikeista ei antanut palaakaan vierailijoille. Akilles aloitti vauhdilla ja teki ottelun avausmaalin toisella peliminuutilla kulmalyönnin jälkitilanteesta Casper Hännisen laukoessa maalin. Kotijoukkue ylläpiti omaa tasoaan läpiottelun ja tuomarin viheltäessä pilliin tulostaululla komeilivat lukemat 8-1.

Tapaninpäivän kierros oli kauttaaltaan maalirikas ja kamppailuissa nähtiin muitakin suurinumeroisia voittoja. HIFK voitti paikallisottelussa Botnian lukemin 10-1 ja Veiterä kaatoi kotikentällään Kampparit 9-1. Tulevana lauantaina Poriin saapuva JPS murskasi vieraissa WP 35:n peräti 4-11. Oulussa OLS otti kauden ensimmäiset pisteensä voittamalla LRK Tornion lukemin 5-3.

Narukerän päävalmentaja Jani Raukko myönsi Akilleksen olleen tällä kertaa kovassa iskussa,
- Tänään oli kotijoukkueen päivä. He olivat terävämpiä ja aktiivisempia läpi ottelun. Kahdeksasta maalista Akilles teki useita maaleja kulmalyönneistä ja kaksi rankkarista. Joukkuetta ei turhaan pidetä yhtenä sarjan mestarisuosikeista.

Ensimmäisen puoliajan jälkeen Botnia johti lukemin 3-1, kun se onnistui tekemään jakson viimeisillä hetkillä kolmannen maalinsa Akseli Pursion kulmalyönnistä. Narukerän oli onnistunut kaventamaan puolen tunnin pelin jälkeen rangaistuslyönnistä lukemiksi 2-1. Maalin laukoi Jaakko Hyvönen. Jakson lopulla Narukerälle tuomittiin kolme 10 minuutin rangaistusta viiden minuutin sisään ja kaiken kaikkiaan ottelussa tuomittiin molemmille joukkueille runsaasti jäähyjä, yhteensä 12 kpl.

Toisen jakson alkuun Narukerä sai toisen rankkarin ja sauman päästä peliin kiinni, mutta sen Tomi Mustonen laukoi ohi. Hetki tuosta ottelussa kolme maalia viimeistellyt Denis Sadakov onnistui rangaistuslyönnistä vieden kotijoukkueen 4-1 johtoon. Tämän jälkeen pelin lopputulema alkoi olemaan selvä ja Akilles kaunisteli vielä neljä lisämaalia. Kotijoukkue oli tutustunut Narukerän aikaisempiin peleihin hyvin ja onnistui pitämään venäläistähti Rinat Shamsutovin läpi ottelun tiukassa vartioinnissa.