Kaksi pistettä ja jälleen yksi peruttu ottelu
Julkaistu: 05.12.2021 00.00

Narukerä kohtasi kauden ensimmäisessä kotiottelussaan Helsingin IFK:n. Ottelu pelattiin mainiossa talvisessa kelissä mittarin näyttäen yli 10 astetta pakkasta. Molemmat joukkueet lähtivät metsästämään kauden avausvoittoa.

Narukerä otti heti alusta asti isännän otteet kentällä hallitsemalla palloa ja hyökkäämällä välillä todella suoraviivaisesti. 10 minuutin kohdalla Tuomas Antikainen vapautti Tomi Mustosen läpiajoon, eikä Tomi erehtynyt vaan kiersi maalivahdin ja laittoi pallon maaliin. Heti perään Ville Aaltonen taituroi pienestä kulmasta Narukerän 2-0 johtoon. Tämän jälkeen HIFK pääsi vähän paremmin peliin mukaan, mutta edelleen hallinta pysyi Narukerällä. Leevi Vihtalahti siirsi maalinedestä Narukerän 3-0 johtoon 30 minuutilla Joona Rajalan hienon taistelun jälkeen. Kapteeni Aaltonen laittoi hetkeä myöhemmin pallon kulmasta maaliin ja siirsi Narukerän turvallisen tuntuiseen 4-0 johtoon. Aku Ojanen pääsi vielä ennen taukoa kaventamaan tilanteeksi 4-1.

Toinen puoliaika jatkui siitä mihin ensimmäinen jäi. Narukerä hallitsi peliä ja HIFK kyttäsi vastaiskuja. Tuomas Antikainen veikin Narukerän heti toisen puoliajan alussa 5-1 johtoon jälleen hienon hyökkäyksen päätteeksi. Vierasjoukkue pääsi vielä kaventamaan tilanteen 5-2, mutta heti perään Eero Paavolan hienon noston jälkeen Joona Rajala taituroi kotijoukkueen kuudennen maalin. Ottelu oli käytännössä tämän jälkeen pelattu ja loppua kohden ottelun intensiteetti hieman rauhoittui. HIFK teki vielä yhden ja Narukerä kaksi maalia ja ottelu päättyi näin Narukerän ansaittuun 8-3 voittoon.

Amiko-Areenan yleisö pääsi lauantaina nauttimaan pitkästä aikaa jääpallosta Porissa myös paikanpäällä. Kauden ensimmäinen ottelu kaksi viikkoa sitten peruttiin jään sulamisen takia. Sunnuntain ottelu Akillesta vastaan jouduttiin myös perumaan jäässä ilmenneiden ongelmien vuoksi. Jäähän oli syntynyt syviä railoja joiden kanssa pelaaminen ei olisi ollut turvallista. Ottelulle etsitään uusi ajankohta. Narukerän seuraava kotiottelu pelataan 29.12. Toivottavasti tähän mennessä tekojää on saatu jo hyvään kuntoon. Lauantain kooste Youtubessa.