Kuusamo ja Perden veivät Golf-kisan voiton
Julkaistu: 09.08.2020 00.00

Narukerän tapahtumaviikonlopun sunnuntaipäivänä pelattiin parikisana Best Ball -mestaruudesta.

Kalafornian kentällä kisaili kaiken kaikkiaan 26 pelaajaa Narukerä Openin parikisan Golf-mestaruudesta helteisessä säässä. Tällä kertaa voittajiksi pelasivat Narukerän edustusjoukkueesta tutut pelaajat Esko Kuusamo ja Kasper Perden, jotka jättivät taakseen toiseksi sijoittuneet Harri ja Mikko Kivisen, sekä kolmanneksi jääneet Jere Koivulan sekä Timo Niemen.

Kuvassa kisan kärkijoukkueiden pelaajat vasemmalta oikealle: Timo Niemi, Jere Koivula, Kasper Perden, Esko Kuusamo, Mikko Kivinen ja Harri Kivinen

Lauantaina jo tenniksen parissa urakoineet Lauri Siren ja Joona Rajala sijoittuivat sijalle kahdeksan. Turnauksen kovasta tasosta kertoo, että Narukerän puheenjohtaja Kimmo Ahon kesän loistelias golfkausi ei tällä kertaa auttanut kisassa, sillä Ahon joukkue jäi parikilpailussa viimeiselle sijalle, tosin erittäin hyvällä tuloksella.

Pisimmästä draivista vastasi kiekkopuoleltakin tuttu Jukka Pelkonen ja lähimmäs lippua kisan voitti Mikko Kivinen, jolle mitattiin tulos 310 cm lipusta.