Ikikerä - Narukerän takapatruuna

Ikikerä on Narukerän veteraanijaosto, joka toimii seuran taustalla antaen apuaan moninaisissa seuratyön muodoissa. Jo varhain, ennen toiminnan järjestäytymistä vuonna 1995, seuran veteraanit olivat talkoilla rakentamassa tekojääradan – Karhupaanan, niin kuin narukeräläiset sitä kutsuvat – katettua katsomoa. Myöhemmin oikea voimainponnistus oli talkoot seuratalon pystyttämiseksi kentän laidalle vuonna 2005. Tästä Narukerä-talosta on tullutkin sitten koko Narukerä-perheen ja tietysti ikikeräläisten pesäpaikka.

Ikikerä pyrkii ylläpitämään jäsenistönsä henkistä ja fyysistä vireyttä kokoontumalla säännöllisesti viikkotapaamisiin ja kuntosaliharjoitteluun. Lisäksi IBT eli Ikikerä Bandy Team kuntoilee viikoittain jääpalloa pelaten.

Ikikerän toimintaan mukaan ovat tervetulleita kaikki urheilu- ja talkoohenkiset henkilöt, jotka haluavat olla mukana tukemassa porilaista perinteistä jääpalloa. Narukerän toiminnan perusta on laadukkaassa junioritoiminnassa. Tämän nuorisotyön tukeminen on Ikikerän päätavoite.


   
Lisää uutisia
Ikikerä
«  Elokuu   »
Kategoriat