Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Narukerän rahastot


Narukerän rahastot

Historia

Narukerän piirissä toimii kolme rahastoa, joiden kaikkien toiminta-ajatukseen kuuluu porilaisen jääpalloilun nuorisotoiminnan tukeminen.

Rahastoista vanhin on Kimmo Kivelän rahasto (asiamies Toivo Kivelä), joka on perustettu 1992  auto-onnettomuudessa kuolleen, nuoren lupaavan Narukerä-pelaajan muistoksi.
Tilinumero: FI49 5700 8140 0402 42

Pertti Ratsula on rahastonsa kautta pyrkinyt suuntaamaan syntymäpäivänsä onnittelut nimeänsä kantavaan rahastoon. Tilin nimi on Narukerän juniorityön hyväksi c/o Pertti Ratsula.
Tilinumero: FI52 1115 5000 6979 60

Porilainen ravintolayritys Punainen Kukko lahjoitti 1999 20.000 markan peruspääoman Narukerän miesten voittaman Suomen mestaruuden kunniaksi ja uudella vuosituhannella tehtävän nuorisotyön tukemiseksi. Tämän rahaston nimi on Narukerä 2000 –rahasto
Tilinumero: FI87 5700 7820 0099 80      


Yksityiset, yhteisöt ja yritykset voivat kartuttaa rahastojen varoja  tukimaksuin, lahjoituksin ja testamenttien kautta.


Tavoitteet

Narukerä 2000 –rahasto kirjoitti uusille tukijoilleen 1999 miesten mestaruushuuman jälkeen:

”Narukerän joukkue oli vahvasti porilainen. 1980-luvulla aloitettu määrätietoinen juniorityö teki mestaruuden mahdolliseksi. Narukerä on voittanut junioritasolla yhteensä 23 SM-mitalia: kahdeksan kultaa, seitsemän hopeaa ja kahdeksan pronssia. Viime kaudella neljä Narukerä-kasvattia pelasi Ruotsin pääsarjassa. Maailmalle on vetoa. Juniorivalmennuksen on pystyttävä tuottamaan joka kausi uusia taitajia lopettaneiden tai muuttaneiden pelaajien tilalle. Liigamestaruuden voittaminen muuttotappiosta huolimatta oli juniorityön sankariteko.”

Näiden ajatusten takana on kaikkien rahastojen toiminta. Apurahoja on vuosien varrella myönnetty moninaisiin tarkoituksiin kuten: nuorten maajoukkuepelaajien matkakustannuksiin, SM-lopputurnausmatkoihin, kannustus- ja  valmentajastipendeihin, vähävaraisten junioreiden tukemiseen jne. 2000-rahasto lahjoitti Narukerä-talon rakennusprojektiin huomattavan summan.

Tuen hakeminen

Rahastoilla on aina ollut yhteispeli ja koordinaatio, mutta nyt sitä on vielä vahvistettu luomalla yhteiselin, jonka kautta kaikki tukitoiminta kanavoidaan. Tämä yhteistyöelin on nimeltään

Narukerän rahastot, jolle kaikki tukihakemukset osoitetaan. 
Rahaston puheenjohtaja on Risto Liljeroos, puh. 044-710 5310 ja asiamies Hannu Neva, puh. 040-593 5837. Rahaston osoite on Kantomaantie 18, 28610 Pori, sähköpostiosoite hannu.neva at dnainternet.net.


Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT