Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Narukerän tietosuojakäytännöt

Narukerä ry:n tietosuojakäytännöt

1.       Rekisterinpitäjä

Narukerä ry, Karjapiha 2 as 3 28100 Pori   

2.      Rekisteriasioita hoitava taho

Hallitus, toimisto@porinnarukera.fi

Yhteyshenkilö on hallituksen sihteeri

3.      Rekisterien nimet

  • Narukerä ry:n henkilörekisteri
  • Jäsenrekisteri
  • Joukkuerekisterit
  • Rekisteri jääpallotuomareista
  • Pelaajat kautta aikain rekisteri
  • Yhteistyökumppanirekisteri

4.      Rekisterien käyttötarkoitus

4.1 Henkilörekisteri

  • Jäsenyyksien ylläpito
  • Kilpailutoiminnan toteuttaminen (esim. pelaajasiirrot, ottelupöytäkirjat)
  • Tulospalvelun ylläpito ja tilastojen julkaisu
  • Sähköinen jäsenviestintä
  • Analysointi ja tilastointi
  • Asiakaspalvelun ja toiminnan toteuttaminen sekä kehittäminen

4.2   Jäsenrekisteri

  • Jäsenyyksien ylläpito
  • Sähköinen jäsenviestintä
  • Analysointi ja tilastointi
  • Asiakaspalvelun ja toiminnan toteuttaminen sekä kehittäminen

 4.3   Joukkuerekisterit

  • Jäsenyyksien ylläpito
  • Kilpailutoiminnan toteuttaminen (esim. pelaajasiirrot, ottelupöytäkirjat)
  • Tulospalvelun ylläpito ja tilastojen julkaisu
  • Sähköinen jäsenviestintä
  • Analysointi ja tilastointi
  • Asiakaspalvelun ja toiminnan kehittäminen

4.4 Rekisteri jääpallotuomareista

  • Henkilötietojen ylläpito
  • Kilpailutoiminnan toteuttaminen (esim. ottelupöytäkirjat)
  • Palkkiotiedot
  • Sähköinen viestintä
  • Analysointi ja tilastointi
  • Asiakaspalvelun ja toiminnan kehittäminen

4.5 Pelaajat kautta aikain rekisteri

  • Henkilötietojen ylläpito
  • Kilpailutoiminnan toteuttaminen (esim. pelaajasiirrot, ottelupöytäkirjat)
  • Pelatut ottelut
  • Tehdyt maalit, syötöt
  • Rangaistukset

 4.6 Yhteistyökumppanirekisteri

  • Kohdennettu sähköinen suoramarkkinointi
  • Asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen
  • Analysointi ja tilastointi
  • Tarjoukset, ostaminen ja palvelun toteuttaminen
  • Sisällöt ja niiden personointi
 5.      Rekisterin sisältämät tiedot

  •  Nimi
  • Osoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Syntymäaika
  • Hetu
  • Kotipaikka
  • Status, esim. pelaaja, vanhempi
  • Ikäluokka
  • Maksutiedot

6.      Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet


  • jäseneltä itseltään suoraan järjestelmään
  • sähköpostitse, puhelimitse, lomakkeella, tai muulla vastaavalla tavalla
  • joukkueen toimihenkilöltä, kouluttajalta, leirivastaavalta
  • rekisterinkäsittelijän (esim. seurakäyttäjän) tai toimihenkilön (esim. erotuomarin) syöttäminä
  • Henkilötietoja voidaan kerätä ja kerättyjä henkilötietoja päivittää myös henkilötietoja koskevia palveluja tarjoavilta viranomaisilta ja yrityksiltä, kuten yhteystietojen päivityspalveluja tarjoavilta viranomaisilta tai yrityksiltä, esimerkiksi:
  • VRK/Väestötietojärjestelmästä, Postin osoitetietojärjestelmästä, puhelinyhtiöiden yhteystietorekistereistä ja muista vastaavista yksityisistä 

 7.      Tietojen luovutus

Narukerä ei luovuta rekisterissä olevia tietoja seuran ulkopuoliselle taholle, pois lukien Suomen Jääpalloliitto ry:n osoittamat edustustehtävät maajoukkueissa.


8.      Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

 

Tietoja ei siirretä säännönmukaisesti EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Poikkeuksena kuitenkin EU:n tai Euroopan ulkopuolisiin tapahtumiin ja kilpailuihin osallistuvien osalta, silloin tiedot siirretään järjestävälle taholle tapahtumiin osallistumisen mahdollistamiseksi. (henkilö- ja passitietojen ilmoittaminen kutsua varten) Henkilötietoja voidaan siirtää myös EU:n jäsenvaltioiden tai ETA:n ulkopuolelle niihin maihin, joissa EU komissio on todennut olevan riittävä tietosuojan taso, tai sellaisille organisaatioille, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan toiminnassaan riittäviä tietosuojatakeita (esim. ns. EU-U.S. Privacy Shield). Lista edellä mainituista valtioista ja lisätietoa Privacy Shieldistä löytyy EU-komission verkkosivuilta: https://ec.europa.eu/info/strategy/justice-and-fundamental-rights/data-protection/data-transfers-outsideeu/adequacy-protection-personal-data-non-eu-countries_en

9.      Tietojen säilytysaika

 

Säilytämme käyttäjän tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti. Poikkeus ovat tulosarkistot. Tämän jälkeen tiedot tuhotaan asianmukaisesti. Voimme kuitenkin olla velvoitettuja säilyttämään joitakin käyttäjän henkilötietoja noudattaaksemme kirjanpito- tai muuta pakottavaa lainsäädäntöä myös asiakassuhteen tai muun henkilötietojen käsittelyperusteen päättymisen jälkeen.

Ellei rekisteröity ole kirjautuneena käyttänyt seuran sähköisiä palveluita tai avannut uutiskirjeitä viimeisen kahdentoista (12) kuukauden aikana, ja käyttäjän asiakassuhde tai muu henkilötietojen käsittelyperuste on päättynyt, käyttäjän henkilötiedot poistetaan ja muutetaan sellaiseen muotoon, ettei tiedon kohde ole niistä enää tunnistettavissa.

10.   Henkilötietojen käsittelijät

 

Rekisterinpitäjän työntekijät ja toimihenkilöt voivat käsitellä henkilötietoja voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään kulloinkin voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti tässä tietosuojakäytännössä esitetyllä tavalla. Kolmansia osapuolia ovat esimerkiksi sopimukselliset järjestelmätoimittajat, kouluttajat, valmentajat, tapahtuman järjestäjät, hotellit, laiva-, lento- ja matkatoimistot. Voimme kuitenkin olla velvoitettuja säilyttämään joitakin käyttäjän henkilötietoja noudattaaksemme kirjanpito- tai muuta lainsäädäntöä asiakassuhteen tai muun henkilötietojen käsittelyperusteet päättymisen jälkeen.

11.   Rekisteröidyn oikeudet

 

Tietojen tarkastus- ja oikaisuoikeus


Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:

 

Narukerä ry / Tietosuoja, Karjapiha 2 as 3, 28100 Pori tai toimisto@porinnarukera.fi

 

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ilmoittamalla siitä kirjallisesti yllä olevaan postiosoitteeseen.

 

Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimukseen ilmoittamalla siitä kirjallisesti yllä olevaan postiosoitteeseen.

 

Oikeus poistaa tiedot

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterinpitäjää poistamaan hänen tietonsa rekisterinpitäjän markkinointirekisteristä ilmoittamalla siitä kirjallisesti yllä olevaan postiosoitteeseen.

 

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterinpitäjää siirtämään hänen tietonsa yleisesti käytössä olevassa siirtomuodossa toiseen järjestelmään. Oikeus koskee vain tietoja, jotka rekisteröity on itse toimittanut. Tietojen siirtopyynnöstä tulee ilmoittaa kirjallisesti yllä olevaan postiosoitteeseen.

 

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Rekisteröidyllä on aina oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle tavasta, jolla käsittelemme rekisteröidyn henkilötietoja. Valitus tehdään toimivaltaisen viranomaisen ohjeistamalla tavalla suoraan toimivaltaiselle viranomaiselle, joka Suomessa on tietosuojavaltuutettu.

12.   Rekisterin suojauksen periaate

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän toimintaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. 


Julkaistu 24.5.2018

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT