Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Rekisteriseloste

Rekisteriseloste   

 Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste 

Rekisterinpitäjä   

Narukerä ry, Karjapiha 2 as 3 28100 Pori   

Rekisteriasioita hoitava taho

Hallitus, toimisto@porinnarukera.fi   

Rekisterin nimi 

 Narukerä ry:n henkilörekisteri   

Rekisterin käyttötarkoitus 

Henkilötietoja käsitellään seuran viestintään, laskutukseen, markkinointiin, jäsenhuollon hoitamiseen ja kehittämiseen liittyen sekä tilastollisiin tarkoituksiin.   

Rekisterin sisältämät tiedot   

       Nimi

       Osoite

       Sähköpostiosoite

       Puhelinnumero

       Syntymäaika,

       Hetu,

       Kotipaikka,

       Status, esim. pelaaja   

       Ikäluokka

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet   

 Rekisteriin kerätään tietoja jääpallon harrastajista, heidän huoltajistaan, seuran ympärillä olevista vapaaehtoishenkilöistä sekä seuran yhteistyökumppaneista.   

Tietojen luovutus   

Narukerä  ei luovuta rekisterissä olevia tietoja seuran ulkopuoliselle taholle, pois lukien Suomen Jääpalloliitto ry:n osoittamat edustustehtävät maajoukkueissa.   

Rekisterin suojauksen periaate   

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän toimintaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. 

 


Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT