Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
JPS - Narukerä 11-3 (4-2)

Puolivälierien avaus pelattu JPS johtaa sarjaa 1-0


Narukerä lähti puolivälieräsarjaan altavastaajana haastamaan ennakkosuosikki JPS:ä. 
Hienouksia ja näyttävyyttä ei haettu ja sekin tiedettiin, että pelkässä maalintekokilvassa jäädään armotta toiseksi. Niinpä ei ollut yllätys, että Narukerä lähti otteluun puolustuksen kautta.
Avausjaksolla Narukerä pysyi pelissä mukana, vaikka olikin ottava osapuoli. Jaakko Hyvönen ja Tomi Mustonen tekijät maalin mieheen ja peli eteni tasatahtiin. Jakson loppupuolella JPS sai harmittavasti kaksi nopeaa maalia, jolloin tauolle mentiin 4-2 tilanteessa.
Toinenkin jakson alku sujui vielä ihan ok, vaikka kotijoukkue onnistuikin tekemään tilanteeksi 5-2. Hetkeä myöhemmin Narukerä kavensi tilanteeksi 5-3 ja oli lähellä päästä maalin päähän. Kavennus ei kuitenkaan onnistunut ja sen lähemmäksi ei sitten enää päässytkään.
Jonkun ajan kuluttua tullut JPS:n kuudes maali käytännössä ratkaisi pelin. Seitsemäs maali tuli vielä varsin pian  kuudennen jälkeen ja, vaikka päävalmentaja Heikki Hyvönen otti aikalisän, niin mahdollisuus taistella ottelun voitosta oli käytännössä karannut käsistä. 
Loput maalit tulivat sen jälkeen, Narukerä oli jo kääntänyt katsettaan perjantain kotiotteluun.

Perjantaina jatketaan Karhupaanalla Klo 19.00


Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT