Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
HIFK vs Narukerä 8-7 (5-4)

Voitto karkasi Narukerältä HIFK:n kolmeen lisäajan maaliin


HIFK ja Narukerä tarjosivat varsin eriskummallisen pelin lauantaina Helsingissä. Joona Rajala vei Narukerän alussa johtoon, mutta seuraavat viisi maali tekikin sitten kotijoukkue HIFK ja peli oli ratkaisevan tuntuisesti kotijoukkueelle jo 5-1, peliä ei tosi oltu pelattu kuin runsas puoli tuntia. 
Sitten alkoi Narukerän kiri, ensin Andrei Krainov teki Tommi Heikkilän syötöstä tilanteeksi 5-2. 41 minuutin kohdalla Heikkilä tälläsi vapaalyönnistä tilanteeksi 5-3. Reilu minuutti myöhemmin Rajala toi Kerän jo maalin päähän. Enempää maaleja ei avausjaksolla enää nähty ja niin tauolle mentiin kotijoukkueen maalin johdossa.

Toiselle jaksolle Narukerä tuli hyvin, HIFK sai alussa pari kulmalyöntiä, mutta sen jälkeen ote siirtyi vieraille. 51 minuutin kohdalla Esa Oksanen löi pelin tasoihin kulmalyönnistä. Seuraavat 15 minuuttia pelattiin lähes yhtä maalia, Narukerän hakiessa vimmatusti johtomaalia, joka tulikin sitten 66. minuutin pelin kohdalla Tomi Mustosen tekemänä.
Reilun 72. minuutin kohdalla saivat Timo Niemi ja HiFK:n Tommi Niittylä molemmat ulosajon keskinäisestä välienselvittelystään. 
Lähiminuuttien aikana tuomittiin myös kolme mutta jäähyä, joten peli meni rikkonaiseksi. 79. minuutin pelin kohdalla Narukerän maalivahti Esko Kuusamo avasi pitkällä heitolla, jonka kotijoukkue onnistui jotenkin saamaan omaan maaliinsa ja niin Narukerä oli kiivennyt kahden maalin johtoon.
Peli eteni aina 90. minuutin kohdalle, kunnes seuraava merkintä saatiin pöytäkirjaan, Narukerälle tuomitun korkean mailan jälkeen Harri Hiukka kavensi pilkulta tilanteeksi 6-7. Aku Ojanen tasoitti kulmalyönnistä hetkeä myöhemmin.
Aivan pelin lopussa Harri Hiukka onnistui tekemään voittomaalin tilanteesta, joka haiskahti vahvasti korkealta mailalta. Maali kuitenkin hyväksyttiin ja näin kotijoukkue nappasi täydet kaksi pistettä. 

Narukerä koki kovia myös muutoin kuin pisteiden menetyksen valossa, sillä Joona Rajala loukkasi pahan näköisesti olkapäänsä pallontavoittelutilanteessa, eikä pystynyt jatkamaan peliä. Peli oli tilanteen johdosta jonkin aikaa keskeytyksissä. Tämän johdosta tuomari antoi peliin lopussa  tuntuvasti lisäaikaa.Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT