Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Akilles - Narukerä 6-2 (2-1)

Akilles vahvempi perinteisellä Tapaninpäivän kierroksella


Narukerä joutui lähtemään Tapaninpäivän peliin ilman kuumesairasta Jaakko Hyvöstä ja varotoimena poissa ollutta Timo Niemeä, joten nippu oli ohut.

Kerän osalta peli lähti hyvin käyntiin, joukkue sai kaksi kulmalyöntiä heti kahden ensimmäisen peliminuutin aikana, mutta kulmalyöntimaalit ovat olleet tiukalla tällä kaudella. 
Tämän jälkeen peli aaltoili päästä päähän molempien yrittäessä saada avausmaalia aikaiseksi. Reilun kymmen minuutin pelin jälkeen Narukerä sai kulmalyönnin, josta Joona Rajala onnistui siirtämään Kerän 0-1 johtoon. Akilles tuli pilkulta tasoihin hieman ennen kuin pelikello näytti 20 minuuttia. Nelisen minuuttia edellisestä ja Akilles onnistui kulmatilanteesta tekemään tilanteeksi 2-1. 
Loppuajan oli Akilles hallitsevampi osapuoli, mutta vailla mahdollisuuksia ei Narukeräkään ollut, kumpikaan joukkue ei onnistunut lisämaaleja tekemään, joten tauolle mentiin kotijoukkueen maalin johdossa. 

Toinen jakso käynnistyi oikeastaan siitä, mihin ensimmäinen jakso päättyi. Molemmilla oli paikkansa, mutta lisämaaleja onnistui tekemään vain Akilles. Se siirtyi 3-1 johtoon Rasmus Lindqvistin toisella maalilla. Akilles näytti saaneen maalista lisää virtaa ja otti peliä haltuunsa. Lisämaaleja ei kuitenkaan tehty kumpaankaan päähän.
65. minuutin kohdalla Akilleksen Pavel Kuznetsov sai 10 minuutin jäähyn väkivaltaisesta pelistä tilanteesta, joka puhutti Narukerän leiriä pitkään. Kohteena ollut Joona Rajala joutui jättämään pelin kesken, lennettyään Kuznersovin "kohtaktin" jälkeen pelialueen ulkopuolelle. Pelaajan lopullinen pelikunto selviää myöhemmin. 
Suotavaa olisi, että moiset otteet karsittaisiin riittävän kovilla tuomioilla pois. 

Loppua kohden Narukerä otti enemmän riskiä ja onnistui kaventamaan tilanteeksi 4-2, mutta lopussa riskinotto hieman kostautui ja Akilles pääsi kaunistelemaan lukemia vielä kahdella maalilla.

Narukerän päävalmentaja Heikki Hyvönen oli peliin suhteellisen tyytyväinen, vaikka tappio tulikin. Nuoret pelaajat saivat jälleen hyvää kokemusta ja kunhan kaikki pelaajat saadaan terveeksi ja muutamat muut vielä mukaan, niin päästään paremmin haastamaan kärkijoukkueita.

Seuraava peli on luvassa 30.12. HIFK:n vieraana. Ottelu alkaa Brahen kentällä klo 15.00.

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT