Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Narukerä - LRK Tornio 6-6 (2-4)

Kotijoukkue kiipesi tasoihin viimeisellä mahdollisella hetkellä 6-6 (2-4)


Lauantaina kauden ensimmäisen tappionsa kärsinyt Narukerä oli kuin uudesti syntynyt sunnuntain kotiottelussaan LRK Torniota vastaan.
Vieraat esiintyivät kuitenkin terävinä heti pelin alusta alkaen ja olivat muutenkin liikkeellä hyvällä ilmeellä, kun vielä erikoistilanteet sujuivat kotijoukkuetta tehokaammin, sai Narukerä tehdä täyden päivätyön saavutetun pisteen eteen.

Narukerä sai kulmalyönnin heti pelin ensimmäisestä hyökkäyksestään, mutta tulosta siitä ei saatu aikaiseksi. Pelin toisella minuutilla LRK sai Narukerän hyökkäyksen poikki ja Antti Ekman toi pallon ylös Narukerän maalista katsoen vasemmalta puolelta ja syötti kaaren sisään, jossa Jussi Hyry osui palloon siinä missä Narukerän pelaajat eivät ja siirsi vieraat johtoon. Pikainen maali antoi vieraille lisää virtaa ja he saivat nopeaan tahtiin kaksi kulmalyöntiä, joista maalikehikkoa lähemmäksi ei pallo kuitenkaan mennyt. 
Kymmenen minuutin kohdalla Hyry teki jo ottelun toisen maalinsa tällä kertaa kulmalyönnistä, näin LRK oli siirtynyt 0-2 johtoon. 

Reilun kolmentoistaminuutin pelin jälkeen alkoi kotijoukkuekin saamaan pelin juonesta kiinni, se vyörytti hyökkäyksiään kohti vieraiden maalia, mutta aivan huippupaikoille ei kuitenkaan päästy. Laukaukset kohti maalia kirjattiin Narukerälle kymmenen minuutin aikana luvuin 6-1. 
21. minuutin kohdalla Narukerän karvaus tuotti tulosta ja pallo saatiin pois LRK:n alakerralta, Andrei Krainov syötti Joona Rajalalle, jonka napakka laukaus painui vieraiden maaliin ja näin kotijoukkue oli maalin päässä.
Narukerä sai pelin yhä paremmin haltuunsa ja tasoitusmaalia haettiin vimmatusti. 33. minuutin kohdalla Juho Sirén pääsikin tekemään ensimmäisen bandyliidamaalinsa vapaalyöntikuvion päätteeksi ja näin vieraiden karkumatka oli saatu kurottua umpeen. Iloa ei kuitenkaan kestänyt kuin kolme minuuttia, kunnes Pekka Hiltunen siirsi vieraat jälleen johtoon. Johtomaalin jälkeen ote lipui hienokseltaan vieraille, eikä Narukerä saanut vaarallisia tilanteita aikaan. 42. minuutin kohdalla Jussi Hyry lisäsi pilkulta vieraiden johdon kahteen maaliin, joka jäi myös taukotilanteeksi.

Toiselle jaksolle Narukerä näytti lisänneen luistelua ja oli vaarallinen heti alusta alkaen. Kavennusta saatiin kuitenkin odottaa aina 51. minuutin kohdalle, kunnes Jaakko Hyvönen kavensi tilanteeksi 3-4. Viisi minuuttia myöhemmin vieraat siirtyivät jälleen kahden maalin johtoon, kun Hiltunen onnistui Ekmanin syötöstä. 
Hyvönen teki päivän toisen maalinsa ja kavensi pilkulta 4-5 kolme minuuttia myöhemmin, mutta jälleen LRK onnistui kasvattamaan johtonsa kahteen maaliin, kun Ekman pamautti kulmalyönnistä 61. minuutin kohdalla tilanteeksi 4-6. 
Tämän jälkeen vieraat saivat lähes perätysten kaksi jäähyä ja Narukerä viritteli ylivoimalla kiriä, joka ei kuitenkaan oikein tuntunut käynnistyvän. Reilut kuusi minuuttia myöhemmin tuomittiin Narukerälle lähes peräkkäiset jäähyt ja ottelu alkoi näyttää lipuvan näpeistä. 
Vieraat johtivat sitkesti kahdella maalilla, eikä Narukerä saanut aikaan aivan parhaita maalipaikkoja, kunnes 86. minuutin kohdalla Leevi Vihtalahti onnistui siirtämään maalivahdin torjuman pallon verkon perukoille. Maali oli Vihtalahden ensimmäinen bandyliigassa. 
Taistelu näytti kuitenkin jäävän vajaaksi, kun tasoittavaa maalia ei saatu millään aikaiseksi. Lisäksi vieraat saivat vaarallisen tuntuisia vastahyökkäyksiä kohti Esko Kuusamon vartioimaa Narukerän maalia.
Ottelun viimeiseksi tilanteeksi muodostui iso "hässäkkä" vieraiden maalilla, jossa maalivahti ehti torjua ainakin kertaalleen kotijoukkueen maalintekoyrityksen, mutta ei saanut palloa vangittua ja niin vain Joona Rajala sai jostakin ujutettua tasoituksen aikaiseksi viimeisellä mahdollisella hetkellä. 
Vieraiden päät ymmärrettävästi painuivat, kun voitto karkasi aivan viime hetkellä. Sitä vastoin Narukerän leirissä tasoitusta ja sitä kautta saavutettua pistettä, tuuletettiin kunnolla. 
LRK Tornio oli pirteä tuttavuus, se liikutti reippaasti palloa läpi pelin ja sai runsaasti erikoistilanteita, mutta jotenkin näytti siltä, kuin virta olisi alkanut loppua kohden käydä vähiin. Sitä vastoin Narukerä näytti jaksavan taistella loppuun saakka ja tällä kertaa taistelu myös palkittiin.

Narukerän seuraava peli on Tapaninpäivän vieraspeli Akillesta vastaan. Seuraavan kerran joukkue esiintyy kotonaan loppiaisena 6.1.2018 klo 15:00, jolloin vastaan luistelee HIFK.

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT