Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Narukerä vs Akilles 4-3 (4-3)

Narukerä nappasi arvokkaan kotivoiton puhtaan pelin Akilleksesta 


Erinomaiset olosuhteet takasivat vauhdikkaan pelin heti alusta alkaen.  Narukerä oli alussa pirteämpi, kuin vierailija Akilles, mutta aivan huippupaikoille ei kumpikaan joukkue alkuminuutteina päässyt.  
Pelin viidennellä minuutilla Tomi Mustonen karvasi pallon pois Akilleksen alakerralta ja siirsi kotijoukkueen 1-0 johtoon napakalla sivalluksella.  Kahdeksannella minuutilla Narukerällä oli hyvä hyökkäys, jota ei kuitenkaan onnistuttu päättämään maaliin. Tilannetta seurasi maalivahdin avaama nopea vastahyökkäys,  josta Akilles pääsi tekemään tasoituksen 1-1. 
Vain minuuttia myöhemmin Narukerä tuli hyvännäköisellä usean pelaajan hyökkäyksellä vasemmalta Akilleksen maalille, josta syntyneestä tilanteesta Joona Rajala siirsi kotijoukkueen uudelleen johtoon.  
Kolme minuuttia edellisestä, Akilleksen pelinrakentelu saatiin sen alakerrassa jälleen poikki ja Mustonen tälläsi vastustamattomasti  3-1 aivan ylänurkkaan suuntautuneella laukauksellaan.  

Pelin viidennellätoistaminuutilla Andrei Krainov sai kampitusjäähyn tahattoman tuntuisesta tilanteesta ja pari minuuttia myöhemmin Akilles kavensi tilanteeksi 3-2. 
Vieraat tulivat pelissä tasoihin 23 minuutin pelin jälkeen rangaistuslyönnistä.  
Seuraavat minuutit olivat Narukerälle vaikeita, pallo tuntui polttelevan lavassa ja syötöt eivät tahtoneet löytää omia pelaajia. Akilles sitä vastoin käänsi nopeasti peliä, luoden useita vaarallisia maalipaikkoja. 
Puolen tunnin kohdalla Mustonen niputti Akilleksen puolustuksen ja pelasi vielä maalivahdinkin ulos siirtäen lopuksi pallon "forsbergmäisesti" yhdellä kädellä maalin perukoille. Osuma jäikin lopulta ottelun voittomaaliksi. 

Toisella jaksolla Akilles painoi päälle, saaden mm. rangaistuslyönnin, mutta maalivahti Esko Kuusamo jatkoi loistavia otteitaan ja nappasi pallon kiinni. Hyvistä paikoista huolimatta, Akilles ei lopulta onnistunut värkkäämään tasoitusta ja näin Narukerä nappasi voiton ennakkosuosikin nenän edestä.

Kaiken kaikkiaan maalivahti Kuusamo teki pelissä useita "paraati" osastolle meneviä torjuntoja ja piti näin joukkuetta pystyssä vaikeina aikoina, ollen kolmen maalin Mustosen ohella Narukerän avainpelaaja maukkaassa kotivoitossa.  

Narukerä on aloittanut kauden vahvasti, sillä on kasassa neljästä pelistä kolme voittoa ja yksi tasapeli. 
Seuraavat pelit ovat edessä vasta 16.-17.12., jolloi  joukkue kohtaa OLS ja LRK Tornion kotikentällään.

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT