Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Narukerä/P13-Akilles/P13 LA 2.12.17 klo 12.00

Narukerä - Akilles La 2.12.2017 klo 12.00


Narukerä lähtee runkosarjan ensimmäiseen taistoon aika perinteisistä lähtöasetelmista. Vähäisen jäätuntuman siivittämänä Varkauden harjoitusturnauksesta ei tuloksellisesti jäänyt paljon jälkipolville kerskuttavaa. Vasta turnauksen neljännessä ja viidennessä pelissä alkoi joukkueesta huokua taisteluhenki, jolla pysyttiin JPS:n kelkassa puolet ottelusta. 

Joukkue on päässyt harjoittelemaan turnauksen jälkeen kiitettävästi kelien ollessa haasteellisia, mutta se ei ole näkynyt harjoitusaktiivisuudessa. Pojille tarvitseekin nostaa hattua äärimmäisen hyvästä treeniaktiivisuudesta. 

Itse peliin joukkue pääsee kutakuinkin parhaalla kokoonpanolla. Riveistä puuttuu p11 -pelurit, jotka on lauantaina valloittamassa Jyväskylää. Kotijoukkue lähtee peliin puolustuksen kautta hakemaan positiivista tulosta Porin kapean hybridikentän turvin.
Eeli Viljanen, Oliwer Kyllinen,

Lumisen kenraaliharjoituksen jälkeen koppikäytävältä tavoitettiin viime kauden loppupuolella kovaan vireeseen päässyt Eeli Viljanen sekä lauantaina Kerän väreissä debytoiva Oliwer Kyllinen. Pojat vaikuttivat treenin jälkeen rauhallisen keskittyneiltä ja lupasivat että lauantaina nähdään taisteleva Narukerä. 

Seuraa heitä:

Narukerä:

21# Eeli Viljanen: Viime kaudella Eeli pääsi hyvään vireeseen ja oli P11 joukkueen kantavia voimia. Tällä kaudella kenttä ja työmäärä kasvaa. Onnistuuko herra esittelemään painaavaa laukausta jo kauden avauspelissä?

??# Oliwer Kyllinen: Energinen pakkaus on ollut hyvällä jalalla treeneissä ja on päässyt hyvin mukaan joukkueeseen.

Akilles:

77# Laakkonen Elias: Akilleksen kantavia voimia viime vuonna P11 ikäluokassa. Näyttänyt edellisellä kaudella että tästä pojasta on vielä iloa suomalaiselle jääpallolle.


Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT