Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Botnia - Narukerä 1-8 (0-5)

Narukerä suvereeni Oulunkylässä


Narukerä lähti nöyrin mielin kauden toiseen peliin ja ensimmäiseen vieraspeliin Botnian vieraaksi keskiviikkona. Timo Niemi ei päässyt mukaan, mutta Jaakko Hyvönen oli tervehtynyt ja lisäksi mukana oli kaksi tulikasteen saajaa; Lauri Sirén ja Leevi Vihtalahti. Nämä olivat lähtökohdat illan peliin, josta odotettiin vaikeaa, olihan vastassa toissa kauden mestari, vaikkakin aika lailla muuttuneena.
Narukerä aloitti pelin räväkästi, alle neljässä minuutissa joukkueella oli jo ollut kolme kulmalyöntiä, josta palloa ei kuitenkaan saatu maallin. Pelin seitsemännellä minuutilla vastustaja sai jäähyn. Hieman myöhemmin Andrei Krainov vei Narukerän johtoon. Kolme minuuttia edellisestä Atte Perkaus teki ensimmäisen bandyliigamaalinsa vieden Narukerän kahden maalin johtoon Karper Perdénin syötöstä. Tämän jälkeen peli hieman tasaantui, Narukerä sai pari peräkkäistä jäähyä ja Botniakin yhden. Lisämaaleja ei tehty ennen kuin puolen tunnin kohdalla Krainov teki illan toisen maalinsa Perdénin syötöstä.
Jaakko Hyvönen ja Tomi Mustonen onnistuivat vielä kertaalleen kumpikin ja näin tauolle mentiin aika lailla vakuuttavassa 0-5 tilanteessa. 
Botnialla oli avausjaksolla seitsemän kulmalyöntiä ja Narukerälläkin neljä, mutta kumpikaan joukkue ei onnistunut maalia niistä tekemään.
Toinen jakso käynnistyi jälleen Narukerän osalta hyvin. Heti alkuun joukkue sai kaksi kulmalyöntiä, mutta ilman tulosta. Peli eteni tasaisena vääntönä aina 64. minuutille, kunnes Maksim Nikishov onnistui viemään Kerän jo kuuden maalin johtoon, syöttäjänä Krainov. Neljä minuuttia edellisestä ja Botnia onnistui avaamaan maalitilinsä, kaventaen tilanteeksi 1-6. Hetkeä myöhemmin Jaakko Hyvönen lopetti Botnian takaa-ajon lyhyeen ja lisäsi Narukerän johtoa illan toisella maalillaan. Syöttöpisteen kirjautti jälleen Kasper Perdén.
Loppu meni hieman pelailuksi, Hyvönen täydensi iltansa tehden kypärätempun täyteen kolme minuuttia ennen täyttä aikaa Joona Rajalan syötöstä. 
Lopussa Botnia pääsi vielä yrittämään kavennusta rangaistuslyönnistä, mutta ei siinä onnistunut ja näin Narukerä nappasi arvokkaan vierasvoiton kypsän esityksen jälkeen. 

Narukerän karkeloita johti Jaakko Hyvönen (3+0), Andrei Krainov säesti hyvin (2+2) ja Kasper Perdén syötteli (0+3) tehot. 

Narukerän pelit jatkuvat tulevan sunnuntaina, joilloin joukkue saa vieraaksi Mikkelin Kampparit. 
Ottelu alkaa Karhupaanalla klo 13:00

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT