Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Suomen Cup on pelattu

Suomen Cup on pelattu

Viikoloppuna Oulussa pelatut Suomen Cupin alkusarjan ottelut tarjosivat Narukerälle ennen kaikkea kaivattua ison jään aikaa. 
Joukkueessa oli mukana useampi ensikertalainen, joten tavoitteet olivat enemmän oman pelin kehittämisessä kuin tuloksessa. Toki voitotkin otetaan vastaan, jos sellaisia on tullakseen sanaili päävalmentaja Heikki Hyvönen ennen turnausta.
Voitot jäivät ottamatta, mutta turnaus oli muutoin koko lailla onnistunut. Hyvönen kertoi olevansa kokonaisuuteen pääosin tyytyväinen. 
Nuoret pelaajat lunastivat heille asetettuja tavoitteita ja osoittivat kykenevänsä pelaamaan pääsarjan pelejä. 

Pejantain OLS peli saatiin pelata hyvässä kelissä, mutta lauantain pelejä sää hankaloitti. Päivällä alkanut vesisade muuttui iltaa kohden lumisateeksi, niinpä Akilles peli olikin lähes yksinomaan kaaripallopelaamista. 
Raskas keli verotti pelaajia, sunnuntain JPS peli jouduttiin pelaamaan Ilman vaihtomiehiä, koska muutaman pelaajan kohdalla ei haluttu ottaa turhia riskejä.
Pääosin onnistuneesta turnauksesta huolimatta, kaipasi Hyvönen tarkkuutta viimeistelyyn ja erikoistilanteisiin, mm. kulmatilanteita oli runsaasti, joita ei kuitenkaan onnistuttu hyödyntämään. 
Ennen Bandyliigan alkua, joukkue täydentyy vielä muutamalla kokeneella pelaajalla. 
Kotoisen Karhupaanan jää pitäisi tulla kuntoon viimeistään 13.11., joten kovin paljon ison jään aikaa ei joukkue ennätä saada alle ennen kuin Bandyliiga alkaa lauantaina 18.11. klo 15.00 kotiottelulla WP35 vastaan.

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT