Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Narukerä tunnustellen Suomen Cup turnaukseen

Narukerä tunnustellen Suomen Cup turnaukseen

 

Uusi jääpallokausi on ovella, Bandyliiga pyörähtää käyntiin marraskuun loppupuolella. Ennen Bandyliigan alkua pelataan Suomen Cup turnaus Oulussa 27.–29.10.2017.

Valmennus on taas kerran uuden edessä, sillä pari pelaajaa lähti Ruotsiin ja yksi on varmuudella lopettanut, jostakin pitää siis ammentaa uutta. Näin ollen joukkue lähtee turnaukseen, ennen kaikkea hakemaan kaipaamaansa ison jään kokemusta. Osa runkopelaajista on estyneitä, perhe- ja työesteiden johdosta, näin omille junioreille tarjoutuu mahdollisuus saada ensimmäistä kosketusta liigan vauhtiin. Turnaus avaa siis omille junioreille loistavat mahdollisuudet tunnustella sitä, miltä oma peli tuntuu pääsarjassa. Lisämielenkiintoa tuo se, että uudet venäläispelaajat Andrei Krainov ja Maksim Nikishov pukevat nyt Narukerän värit ensi kertaa päälleen ja ottavat näin tuntumaa sarjan muihin joukkueisiin.

Kausi on lyhyt ja tiivis, joten kokeiluihin ei liiemmälti jää aikaa. Kauden päätavoitteet ovat toki keväällä, mutta pelin pitäisi kulkea myös ennen sitä. Kesän ja syksyn aikana onkin uusia omia junioreita jälleen nostettu edustuksen harjoitusrinkiin. Kuinka moni lopullisen pelipaikan joukkueessa lunastaa on vielä arvoitus, mutta isossa kuvassa juniorien esiinmarssi on ennemmin tai myöhemmin tosiasia.

Valmennus on kauden kynnyksellä luottavainen omaan ryhmäänsä, joukkue ei varmaankaan lukeudu sarjan suosikkeihin, mutta vailla mahdollisuuksia se ei ole. Pieni altavastaajan asema sopii sille oikein hyvin.

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT