Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Yrjö Kivioja on kuollut

Yrjö Kivioja kuollut

Narukerän pitkäaikainen tukija ja jääpallon ystävä Yrjö Kivioja on poistunut joukostamme. Monet sairaudet uuvuttivat urheilumiehen 20.5.2017 77-vuotiaana. Aktiiviaikanaan Ykä harrasti varsinkin pesäpalloa,  ja ylsi jo nuorena Ulvilan Pesä-Veikkojen edustusjoukkueeseen. Tie vei kuitenkin työn perässä Ruotsiin, ja vikkelälle pesäpallosiepparille aukesi luonnollinen paikka Hällefors BK:n jääpallojoukkueen maalivahtina. Siellä syntyi rakkaus jääpalloon, jonka hän kohdisti Suomeen palattuaan Narukerään. Hän sponsoroi seuraa, hankki suhteittensa kautta ilmoituksia kausi- ym. painotuotteisiin ja suunnitteli Narukerä-pronssilaatan, jota metallivalimossaan valoi ja tuotti seuran tarpeisiin rajoituksetta ja hinnoittelematta.   

Jääpalloväki Karhupaanalla tunsi hänet parhaiten makkara- ja grillimestarina, jonka ”köntsät” olivat maankuuluja. Karhupaanan laidalla toimivan Ykän Grillin herkulliset tuoksut saivat ottelutauoilla väen ryntäämään grillille nauttimaan Kiviojan äärimmäisen ammattitaitoisten ja herkkien sormien grillaamista makkaroista. ”Ykän turnauksen” nimellä kulkeva pikkujuniorien kilpailu on jatkunut usean viime vuoden ajan. Siihen hän valoi komean kiertopalkintomailan. Ykän huumori ja silmien pilke himmeni viime vuosinaan, mutta narukeräläiset muistavat hänet aina lupsakkaana ja vilpittömänä narukeräläisenä.   

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT