Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot     
Ikikerä

Ikikerä

Vaikka Narukerä onkin seurana nuori - 40-vuotias - porilaisia jääpalloveteraaneja on kuitenkin  melkoinen määrä. Sellaisia, jotka ovat olleet Narukerän toiminnassa tavalla tai toisella mukana.  Ehkä jo eläkkeellä niin työelämästä kuin seuran hommista. Näiden kesken syntyi ajatus kerääntyä jääpallokauden aikana joka viikko  kahvikupin ääreen yhteiseen juttutuokioon. Hyvän joukon kokoinen aktiivijoukko viipyy tunnin, puolitoistakin ja funteeraa asiat järjestykseen - vaikka Narukerän pelitaktiikankin. Tavoitteena on antaa myös sivustatukea - taloudellista tai fyysistä - seuralle ja junioreille ryhmän käytettävissä olevin voimin.

Kaikenlaista onkin saatu aikaan. Narukerä-talon talkooporukan ydin on ikikeräläisiä. Samoin järjestysmieskaarti. Taloa on ehosteltu ja järjestelty.  Pieniä palkitsemisia on järjestetty ja  kerhohuoneen seinälle on luotu ritarigalleria. Oma lukunsa on tietysti viikoittaiset veikkaukset Narukerän otteluista. Ne ovat tuottaneet iloa oikein veikanneille, mutta tukeneet monta kertaa myös Narukerän junioritoimintaa.

,
Kuva: Ikikerä sai jouluksi 2007 uudet edustuspaidat. Sekös sai suut maireesen. Kuvassa takarivissä vas. Tuomo Vienola, Juhani Utela, Reino Rienro, Reino Heikkilä, Matti J. Muurimäki, Ilkka Pietikäinen, Taisto  Ollila, Veikko Stenman ja Manu Heikkilä. Edessä vas. Juhani Mäntylä, Raimo Sakari, Erkki Väkiparta, Hannu Neva, Juhani Wallin, Toivo Kivelä ja Pertti Ratsula.

, ,
Kuva: Narukerä-talon rakentaminen on vaatinut epäitsekästä talkootyötä niin sisällä kuin ulkona

Pauli Riento,
Kuva: Kun Pauli Riento pelaisi 300. Bandyliigaottelunsa, oli Ikikerä ensimmäisenä onnittelemassa

Takaisin edelliselle sivulle

Haku

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT